ULTIMA-3600 sistem alınır mı?

kerembkn

Centipat
Daha fazla  
Sizce bu kasayi alayim mi, guzel mi? FPS oyunlari oynuyorum CS:GO, Valorant ve LoL gibi.

Bayağı fark var mı 2sinin arasinda daha iyi diyosaniz sizin attiginizi dusunebilirim

RX 6600 ekran kartı RTX 3060 ekran kartı ile yarışıyor. Bu sistemde RTX 2060 var. Sizin attığınız sistemle tek farkı ekran kartı, diğer bileşenler aynı. Seçtiğim sistemde ki ekran kartı 3 fanlı model seçtim. Tercih ve karar sizin.

Anladim teşekkür ederim. Peki kasayi alirsam eger aldigim zaman degistirmem gereken bilesenler var mı yoksa beni bayağı idare eder mi?

Anladim teşekkür ederim. Peki kasayi alirsam eger aldigim zaman degistirmem gereken bilesenler var mı yoksa beni bayağı idare eder mi?

Değiştirmeniz gereken pek bir şey yok ama işlemci soğutucusunu değiştirebilirsiniz. Sıvı soğutma veya kule tipi soğutma ile.
İdare eder mi konusunda ise bilgisayardan ne beklediğinize bağlı. Sadece oyun oynayayım, film-dizi izleyeyim derseniz gayet yeterli olacaktır. Herhalde FPS oynuyorsunuz. Sıkıntısız oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…