Birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim. Bu sistem nasıldır, önerir misiniz? Site güvenilir midir? Bir de işlemcinin MPK olduğu yazıyor acaba hangi işlemci soğutucu ile gelir biliyor musunuz?
Birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim. Bu sistem nasıldır, önerir misiniz? Site güvenilir midir? Bir de işlemcinin MPK olduğu yazıyor acaba hangi işlemci soğutucu ile gelir biliyor musunuz?
Şuanki piyasayı fazla bilmiyorum o yüzden fiyattan bağımsız olarak parçalar güzel. İşlemci soğutucu olarak Wraith Stealth yazılmış.
Site konusunda ben buradan monitör almak için araştırmıştım aslında uzun zamandır piyasada olan kişiler tarafından yürütüldüğünü ancak sistemin yeni olduğunu söylemişlerdi güvenilir diye biliyorum ancak okduğum kadarıyla. Bir tecrübem yok.
Gaming genden daha önce alışveriş yapmadığım için tam emin olmamakla birlikte hazır sistem olduğu için işlemciye stok fan takılı olarak gelmeli diye düşünüyorum. Gaming gen son zamanda oldukça popüler bir site ve forumdaki yorumlara göre de güvenilir. Sistem parçaları konusunda bir tek PSU'dan emin olamadım çünkü Sharkoon SHP V2 650W için eski nesil deniyordu. Fiyatı da bence piyasaya göre fena değil.
Orta-üst düzey bir sistem. Kalitesiz bir parçası yok. Yanında Wraith Stealth ile beraber geliyor. Lâkin yeni soğutucu almak isteyebilirsiniz çünkü Wraith Stealth biraz yetersiz kalıyor.