HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
4060 ve 6750XT arasında ciddi performans farkı var. 4060 sadece Frame generation olan sayılı birkaç oyunda geçiyor onun gerisinde tüm oyunlarda 6750XT önde. Tavsiyem almışken daha güçlü birşey almak Frame generation her oyunda aktif gelmiyor. Genelde cidden en yüksek bütçeli 3A yapımlarda veya sony yapımlarında oluyor sadece.
4060 ve 6750XT arasında ciddi performans farkı var. 4060 sadece Frame Generation olan sayılı birkaç oyunda geçiyor onun gerisinde tüm oyunlarda 6750XT önde. Tavsiyem almışken daha güçlü bir şey almak Frame Generation her oyunda aktif gelmiyor. Genelde cidden en yüksek bütçeli 3A yapımlarda veya Sony yapımlarında oluyor sadece.
4060 alıp RT açmazdım açıkcası. Bu nesilde 4070 üstü RT açılacak gibi değil. Belki 4060Tİ'da olabilir ama arada ciddi performans farkı var FG olmayan oyunlarda RT açsa bile 6750XT öne geçiyor.
4060 alıp RT açmazdım açıkcası. Bu nesilde 4070 üstü RT açılacak gibi değil. Belki 4060Tİ'da olabilir ama arada ciddi performans farkı var FG olmayan oyunlarda RT açsa bile 6750XT öne geçiyor.
6750XT her oyunu hali hazırda 2K'da oynatabilecek performansta. Ben bir oyunda 1080p'de oynayıp RT açmaktansa 2K'da RT açmamayı tercih ederim. Yansımalar daha iyi gözükmesi yerine gidip 2K'da Çok daha net ve canlı bir oyun görüntüsü elde etmiş olurum.