ULTIMA-6600 sistem alınır mı?

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5

Alacak kişi sadece oyun oynayacak. Overclock, render vesair işlerle uğraşmayacağı için anakartı dert etmedim, diğer bileşenler de fazla sırıtmıyor. PCI-E4 sebebiyle 5600 iyi olur diye düşünmüştüm de bütçemiz yok.

Bununla aynı fiyatta ya da altında bir kasa arıyorum arkadaşlar. Üste çıkmaya niyetim yok çünkü bu bile zorlayacak gibi.

Hepinize sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli. Fakat asla ileriye yönelik bir kasa değil bilginiz olsun.
Farkındayım anakart kötü ve işlemci gün akı değil, farkındayım ama a520nin daha çok işlemci desteklemesi sebepli bu daha iyi olur dedim
Bu sistem daha ileriye dönük, güç kaynağı 650W.
B450 artık biraz eski kalmıyor mu hocam, artık 5000 sonrası CPUlar yok malum.

Sistemin ileride yükseltileceğini çok düşünmüyorum, muhtemelen ileride de grafik düşürüp oynar.

Gerçi Blade olanın kasa da PSU da XPG, gönlümü çalmıyor değil.

Farkındayım anakart kötü ve işlemci gün akı değil, farkındayım ama a520nin daha çok işlemci desteklemesi sebepli bu daha iyi olur dedim

B450 artık biraz eski kalmıyor mu hocam, artık 5000 sonrası CPUlar yok malum.

Sistemin ileride yükseltileceğini çok düşünmüyorum, muhtemelen ileride de grafik düşürüp oynar.
BIOS güncel olduğu sürece tüm işlemcileri destekler, sorun yok. İçiniz rahat etmiyorsa kendi attığınız sistemdeki güç kaynağını az farkla 650W yapabilirsiniz. İlerde ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yaparsanız 550W yetersiz kalabilir.

Bu sistemlerin hiç birisi geleceğe dönük değil, muhabbet dönmüş ama. 14. Nesil Intel takılabilir buna. Hem 650W güç Kaynağı bulunuyor. RTX 4070, i5-12400F kombosu yapılır en kötü 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı