ULTIMA-6600 sistem alınır mı?

14. nesil takılır mı? Intel her iki nesilde bir yeni sokete geçiyor hatırlatırım.

PCI-E4 sebebiyle 5600 iyi olur diye düşünmüştüm de bütçemiz yok.
Ciddi fark yaratmıyor aslında:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Alder Lake gerçekten güzel bir fikir ektiniz kafama, benim tercih etmeme sebebim 4-8 olmasıydı işlemcinin ama zaten arkadaşın işi oyun, oturup render almayacağı için CPUya ihtiyacı yok gibi ve oyunlarda etkilmeyecek zaten. Teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlar yorumlarınızı hala bekliyorum

Game loadlarında ve giriş seviyesi oyunkartlarında büyük bir performans farkı beklemiyordum zaten çünkü bu otobanda eşek koşturmaya benziyor. Yükseltilebilirliğin avantajı bu olur da yükseltmez herhalde.

Game loadlarında ve giriş seviyesi oyunkartlarında büyük bir performans farkı beklemiyordum zaten çünkü bu otobanda eşek koşturmaya benziyor. Yükseltilebilirliğin avantajı bu olur da yükseltmez herhalde.
Bende RX 6600/R5 5500 sistem aldım. 5600 için 1.800₺ fark istiyordu İtopya.

PCle 4.0, bir miktar daha iyi önbellek ve daha fazla çekirdek hızı için değmezdi.

Bende RX 6600/R5 5500 sistem aldım. 5600 için 1.800₺ fark istiyordu İtopya.

PCle 4.0, bir miktar daha iyi önbellek ve daha fazla çekirdek hızı için değmezdi.
O farka değmez ilk zaman onu kabul ediyorum fakat 12.nesil işlemci taktığım anakarta 14 takmak çok ilgi çekici bir fikir gibi gelmeye başladı. Uncommon intel W, AMDcilik oynuyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…