ULTIMA-6700XT sisteme anakart önerisi

Hocam gencer Gaming de attığınız sisteme bakiyordumda onda galiba PSU yükseltmesi lazım sizin öneriniz nedir? Mantis sistemde coilwhine sorunu hakkında konuşuyorlar tereddüt ettim.
Hayır onda PSU yükseltmesine gerek yok. CX750M belki alınabilir ama bence çokta gerekli değil ileride daha iyi PSU'lara geçiş yapılır. Ekran kartından gelen Coil whine olabilir konuştukları. AMD Kartların çoğunda o coilwhine sesi bulunuyor ama duyulması çok zor. Şöyle söyleyeyim, benim kartımda da coilwhine bulunuyor, duymak için kasanın yan camını açmam ve kulağımı içeriye doğru yaklaştırmam gerekiyor.

Hocam hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim coil whine hakkında bilgi verdiğiniz için tekrar teşekkürler normalde mantis sistemi bende görmüştüm ama coilwhine olayından şüphelendim.

Hocam CX750M PSU'suna geçiş yaptım FSP'ye güvenemedim açıkçası doğru mu yaptım siparişi verdim dün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…