Ultıma-Dual RX 7700XT vs Infinity RX 7700XT

ponyslaystation

Attopat
Daha fazla  
Bütçem 35 36k maksimum, bu iki sistem arasında hangisi tercih edilmeli? Gaming.Gen.TR ve İncehesap üzerinden sistem tercihlerine açığım, şimdiden teşekkürler.

İşlemciyi R5 7600 yapın 36.800TL yapıyor

İncehesap ve Gaming.Gen.TR dışı olmaz diyorsanda.

İşlemciyi R5 7600 yapın 36.800TL yapıyor

İncehesap ve Gaming.Gen.TR dışı olmaz diyorsanda.
Arkadaşın attığı gaming gen daha mantıklı değil mi? Sizinki hem daha pahalı hem de kasa ve psusu daha kötü. Sadece ek işlemci soğutucu var o da pahalı bir şey değil zaten ekstra alınabilir.

Arkadaşın attığı Gaming gen daha mantıklı değil mi? Sizinki hem daha pahalı hem de kasa ve PSU'su daha kötü. Sadece ek işlemci soğutucu var o da pahalı bir şey değil zaten ekstra alınabilir.

A serisi anakart olduğundan bu sistemi attım. Ve zaten CPU fanla attığım sistemle aynı fiyata gelecek neredeyse.

Onu b yapabiliriz. Aslında 7500F sistem istiyorum hocam. O daha performanslı sanırım 7600'a göre.

Aralarında fark yok neredeyse ama 7600 daha iyi diye biliyorum

Attığınız Sinerji de a serisi. Hemen hemen aşağı yukarı hepsi aynı fiyata geliyor bakınca. Birinin anakartı daha düşük oluyor birinin RAM'i birinin kasa PSU'su vs.

Ekran kartına ağırlık verip diğer bileşenlerden kıstım eğer istemiyorsa diğer attığım sisteme bakabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı