ULTIMA-3060ti V1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS DUAL RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar selamlar bu sistemi almayı düşünüyorum. 2K oyun performansı sizce nasıl olur ve 2K oyun oynayabileceğim Curved bir monitör tavsiye edebilir misiniz?
Deluxe 5t10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil 3070 ekran kartlıDeluxe 5T10-RTX3070 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Teşekkürler tavsiye için performans olarak benim bulduğum sistemi ezer geçer Fakat kasasını görsel olarak hiç beğenmedim. INNO3D 3070'de hazır sistemler dışında stokta yok sanırım...
Ekran kartlarının stokta olduğu senaryoda 3060Ti bi sistem önerebilir misiniz?
ULTIMA-3060ti V1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS DUAL RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar selamlar bu sistemi almayı düşünüyorum. 2K oyun performansı sizce nasıl olur ve 2K oyun oynayabileceğim Curved bir monitör tavsiye edebilir misiniz?