Vallahi bazen indirimlerde çok daha büyük ve güzel kasalar GT301'ile aynı fiyata satılıyor. Bir yandan ınventus'tan falan kasa indirimlerini takip edin. Phanteks NV5'i 3800 TL'ye almıştım 6 ay önce. Normalde 5 6 bin civarındayken.
Öncelikle yazdıkların için teşekkür ederim hocam peki bize kule tipi soğutucu olsun sıvı soğutma olsun önereceğin 3600 MHz 32 RAM önerisi verebilir misin ona dikkat edip alalım 16 GB artık bazı oyunlarda yetmemeye başladı. Örnek olarak Dragon's dogma 2 de mesela direk yaşadım.
Teşekkür ederim öneriler için hocam kasa değiştirene kadar sağlam bir kule tipi soğutucu alıp devam edeceğim gibi. Bir de sağlam termal macun önerisi de varsa alabilir miyim?
Pullsar ® Pullwark Regular 20w/m-k | Termal Macun | 5gr Yüksek Performanslı Ve Iletken Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Hocam ben bu macunu kullanıyorum işlemci ve ekran kartımda ve çok da memnunum. Hem kıvamı hem ısı iletimi hem de uzun süre performansını koruması nedeniyle gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ice Dragon termal Pad'leri de çok harikadır ssd veya ekran kartında değiştirmek isterseniz.