Ultıma-TUF3070 Ti sisteme uygun sıvı soğutma ve 32 GB RAM önerisi

Öncelikle yazdıkların için teşekkür ederim hocam peki bize kule tipi soğutucu olsun sıvı soğutma olsun önereceğin 3600 MHz 32 RAM önerisi verebilir misin ona dikkat edip alalım 16 GB artık bazı oyunlarda yetmemeye başladı. Örnek olarak Dragon's dogma 2 de mesela direk yaşadım.

Son düzenleme:
Kingston Fury veya Gskill markalarını severim hem RGB kontrolünün rahat hem de stabil olmalarından.

Soğutucu olarak da size tavsiyem şekil olarak şöyle 2 bloklulu ve 2-3 fanlı olanlarından almanız:

Şu an piyasadaki ürünlere biraz uzağım. Bütçenize göre araştırabilirsiniz.

Teşekkür ederim öneriler için hocam kasa değiştirene kadar sağlam bir kule tipi soğutucu alıp devam edeceğim gibi. Bir de sağlam termal macun önerisi de varsa alabilir miyim?

Hocam ben bu macunu kullanıyorum işlemci ve ekran kartımda ve çok da memnunum. Hem kıvamı hem ısı iletimi hem de uzun süre performansını koruması nedeniyle gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ice Dragon termal Pad'leri de çok harikadır ssd veya ekran kartında değiştirmek isterseniz.

Bunun için kasanızın desteklediği CPU soğutucu yüksekliğini kontrol etmelisiniz kendi sitesinden.

Sorun yok gibi hocam 160 yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…