Ultimate Doom tarzı gerçekçi oyun önerileri

Em1r907

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, yakın zamanda Ultimate Doom oynadım. Eski olmasına rağmen aşırı iyi geldi bana, özellikle vuruş hissi. Yani taradığı öldürdükten sonra çıkan kan, yaratığın vuruş hissi, pompalı tüfekle oynamak falan efsane geldi bana. Ama bir sorun var, oyun bana çok fantastik ve korkunç geliyor. Şimdi sorum şu; eski Doom tarzı, yani 90'larda çıkan, Doom gibi vuruş hissi olan, pompalı tüfek seçeneği olan, ve yaratık değil de insan-asker vb. kişiler ile savaştığımız oyunları arıyorum. Wolfenstein dışında önerisi olan var mı? Biliyorum biraz fazla karmaşık ama aslında istediğim basit, 90'larda çıkan ve yaratık yerine insan öldürdüğümüz FPS oyunları.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, yakın zamanda Ultimate Doom oynadım. Eski olmasına rağmen aşırı iyi geldi bana, özellikle vuruş hissi. Yani taradığı öldürdükten sonra çıkan kan, yaratığın vuruş hissi, pompalı tüfekle oynamak falan efsane geldi bana. Ama bir sorun var, oyun bana çok fantastik ve korkunç geliyor. Şimdi sorum şu; eski Doom tarzı, yani 90'larda çıkan, Doom gibi vuruş hissi olan, pompalı tüfek seçeneği olan, ve yaratık değil de insan-asker vb. kişiler ile savaştığımız oyunları arıyorum. Wolfenstein dışında önerisi olan var mı? Biliyorum biraz fazla karmaşık ama aslında istediğim basit, 90'larda çıkan ve yaratık yerine insan öldürdüğümüz FPS oyunları.

Şimdiden teşekkürler.
Duke Nukem 3D isimli 1996 yapımı bir oyun var dedikleriniz ile birebir uyuşan. Yalnız bunda da yaratık öldürüyoruz. Windows'dan oynanıyor mu bilmiyorum ama. Ultimate Doom'u çok sevdiyseniz. Project Brutality 3.0 isimli fan yapımı modu denemenizi de tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı