GeForce NOW Ultimate siteden kaldırıldı!

Soğuk bir kış günü evinde çayını içerken çoluk çocuk sesi ile şakur şakur klavye fare sesi duymaktan iyidir

@FutureLight GeForce NOW yurt dışı servisini nasıl kullanabilirim?

@ismail_reis17 çok haklısınız ve internet kafelere para vermek de istemiyorum pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW kullanılacaksa yurt dışı servisi kullanılmalı.

Boosteroid kullanıyordum bizaman o güzeldi kütüphanesi zengindi oyun açısından ama gecikme vardı bayağı o yüzden bende GeForce NOW'a geri döndüm.

@ismail_reis17 çok haklısınız ve internnet kafelere para vermek de istemiyorum pek.

Ah kardeşim ben internet kafe de 1-2 senemi harcadım roman mahallesine yakındı bir de sen düşün artık

@ismail_reis17 çok haklısınız ve internet kafelere para vermek de istemiyorum pek.
Paketi aldıktan sonra vpn ile girmene gerek yok direkt gfn uygulamasına girip kullanabiliyorsun. Paketi almak için ise vpn kullanman gerekiyor sanırım yoksa tr sayfasına atar.

GeForce NOW kullanılacaksa yurt dışı servisi kullanılmalı.

Katılıyorum. Ücretli ücretsiz fark etmez tarayıcıya VPN kurup herhangi bir Avrupa ülkesinden play.geforcenow.com'dan girip oyun açıldıktan sonra VPN'i kapatmak yeterli. Hem Game+'a zorluyorlar, üstüne bedava verseler kullanılmayacak sistemler kullanıyorlar. Hikayeli oyunlarda Avrupa sunucularından kaynaklı gecikmeyi hissetmiyorum bile.
Paketi aldıktan sonra vpn ile girmene gerek yok direkt gfn uygulamasına girip kullanabiliyorsun. Paketi almak için ise vpn kullanman gerekiyor sanırım yoksa tr sayfasına atar.
Bunu denemedim ücretsiz versiyonu bile hayli hayli yetiyordu yurt dışı kullanımında. Malum yarım saatle sınırlamıyorlar. Oluyorsa oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…