Arkadaşlar ben bugün GeForce NOW alacak arkadaşlar için bir video hazırladım aslında bu video grafik ve FPS açısından biraz anlamlı oldu izlemek isterseniz.
Farka bak.
İstersen video kaydı alıp atayım birazdan. Gayet rahat oynuyorum ben. Hep 60 FPS değil tabii ki ama gayet yeterli geliyor. 60 FPS istersen de biraz ayar kısman gerekiyor. Fakat burada şöyle bir şey var bu sistemin değil oyunun suçu. Bu oyun hem teknik hem optimizasyonu şu an rezalet ötesi. Zamanla toparlanır yani fakat o toparlanana kadar da öldüm bittim demiyorsun.
Yabancılara gelince 4080 bize gelince 2080, dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Ben 200 FPS almak varken aynı paketle niye 80 FPS oynayayım? Sizin gibiler böyle boş konuştukça şirketler daha da üste çıkıyor. Yarın 1050 Ti ile bağlanınca üzülürsün.
Allah aşkına diğer yazdıklarımı oku, sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım vallahi ya.Yabancılara gelince 4080 bize gelince 2080, dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Ben 200 FPS almak varken aynı paketle niye 80 FPS oynayayım? Sizin gibiler böyle boş konuştukça şirketler daha da üste çıkıyor. Yarın 1050 Ti ile bağlanınca üzülürsün.
Allah aşkına diğer yazdıklarımı oku, sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım vallahi ya.
GeForce NOW pr çalışması
Son zamanlarda çıkan GeForce NOW skandalını duymuşsunuzdur. Genel olarak RTX 4000 serisi ile hizmet veren GeForce NOW, sadece Türkiye ve Brezilya gibi birkaç ülkeye özel RTX 2000 serisi ya da GTX 1000 serisi kartları kullanıyordu. Bu olay da normal olarak tepkilere sebep oldu. Daha dün izlediğim...www.technopat.net
Güzel kardeşim sen iyi birine benziyorsunama sorun şuki sen bu forumda 1-2 kişinin aklını cezbedebilirsin ama neticeye değil sen haticeye bakıyorsun biliyorsundur Türkiye'de yaşayan insanlar var ve yurt dışındaki paketlerde oldukça pahalı üstelik hadi oradan paket aldığını varsayalım e o kadar mesafe var sunucuyla aranda hiç mi gecikme olmayacak?
Allah aşkına diğer yazdıklarımı oku, sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım vallahi ya.
GeForce NOW pr çalışması
Son zamanlarda çıkan GeForce NOW skandalını duymuşsunuzdur. Genel olarak RTX 4000 serisi ile hizmet veren GeForce NOW, sadece Türkiye ve Brezilya gibi birkaç ülkeye özel RTX 2000 serisi ya da GTX 1000 serisi kartları kullanıyordu. Bu olay da normal olarak tepkilere sebep oldu. Daha dün izlediğim...www.technopat.net
2080 hangi oyunda 1080p'de 60 FPS veremiyor? Bana bir tane oyun söyler misin?2080 yeterli diyorsun. Sana da yaşamak için makarna yemen yeterli, sen neden et yiyorsun?
Yurt dışındaki paketler adı üstünde yurt dışı için, onlarla aynı paketi alıyoruz. Ayrıca GeForce NOW'un Türkiye'de sunucusu falan yok o lag her türlü olacak. Şirketler bizi yok sayıyor yani. Siz böyle yaptıkça da daha çok yok sayacaklar.
Bu uygulama da sadece orta doğu ülkelerine yapılıyor, yani bizi orta doğu'dan sayıyorlar.
2080 yeterli diyorsun. Sana da yaşamak için makarna yemen yeterli, sen neden et yiyorsun?
Ya denedikleri hatta denemeyi geç bildikleri bir şey yok. Bu saldırıdan önce hiç kimse çıkıp bir şey demiyordu ama ne hikmetse bir yayıncı geldi saldırdı onda da tamamen haksız çünkü araştırmadan hep yanlış yerlerden eleştirdi. Bunlar da hala öyle olduğunu sanıyor. Ben laf anlatmayı bıraktım şu an cevap bekliyorum 2080 nasıl 60 FPS veremiyor diye.dene derim orta pakete benzemez bu!