GeForce NOW Ultimate siteden kaldırıldı!

Farka bak.

Aslında hücretsiz paket 60-50 FPS veriyor ama sana görünen grafik 720p civarı geziniyor.
Onun haricinde Ultimate paket 120-180 FPS grafik desen zaten 4080 var sistemde bir de internet hızın 40 Mbps civarı varsa sıkıntısız oynarsız.

Yabancılara gelince 4080 bize gelince 2080, dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Ben 200 FPS almak varken aynı paketle niye 80 FPS oynayayım? Sizin gibiler böyle boş konuştukça şirketler daha da üste çıkıyor. Yarın 1050 Ti ile bağlanınca üzülürsün.

Güzel kardeşim sen iyi birine benziyorsun ama sorun şuki sen bu forumda 1-2 kişinin aklını cezbedebilirsin ama neticeye değil sen haticeye bakıyorsun biliyorsundur Türkiye'de yaşayan insanlar var ve yurt dışındaki paketlerde oldukça pahalı üstelik hadi oradan paket aldığını varsayalım e o kadar mesafe var sunucuyla aranda hiç mi gecikme olmayacak?

Allah aşkına diğer yazdıklarımı oku, sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım vallahi ya.

Sende haklısın kardeşim

Yurt dışındaki paketler adı üstünde yurt dışı için, onlarla aynı paketi alıyoruz. Ayrıca GeForce NOW'un Türkiye'de sunucusu falan yok o lag her türlü olacak. Şirketler bizi yok sayıyor yani. Siz böyle yaptıkça da daha çok yok sayacaklar.
Bu uygulama da sadece orta doğu ülkelerine yapılıyor, yani bizi orta doğu'dan sayıyorlar.

2080 yeterli diyorsun. Sana da yaşamak için makarna yemen yeterli, sen neden et yiyorsun?

Seni bilmemde ben Çanakkale civarlarında yaşıyorum Türkiye sunucusuda var gecikme oluyor mu dersen nadir CS:GO oynamaya karar verirsen nadir oluyor ama sen Witcher 3 FS 22 falan takılıcam diyorsan sıkıntı yatarmaz hem Ultimate paket ucuzlamış indirim var bir dene derim orta pakete benzemez bu!

dene derim orta pakete benzemez bu!
Ya denedikleri hatta denemeyi geç bildikleri bir şey yok. Bu saldırıdan önce hiç kimse çıkıp bir şey demiyordu ama ne hikmetse bir yayıncı geldi saldırdı onda da tamamen haksız çünkü araştırmadan hep yanlış yerlerden eleştirdi. Bunlar da hala öyle olduğunu sanıyor. Ben laf anlatmayı bıraktım şu an cevap bekliyorum 2080 nasıl 60 FPS veremiyor diye.
Yurt dışında da 2080 ve 4080 olarak ayrı ayrı paketler olduğunu bile bilmiyorlar. Çünkü bakmıyorlar. Birilerin lafıyla ilerliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…