GeForce NOW Ultimate siteden kaldırıldı!

2080 hangi oyunda 1080p'de 60 FPS veremiyor? Bana bir tane oyun söyler misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2k oynuyor 1080p oynasa 40 fps olur düzgün deneyim için en az 75'in üstünde olması şart oyunlarda sürekli fps düşüşü oluyor.

2k oynuyor 1080p oynasa 40 fps olur düzgün deneyim için en az 75'in üstünde olması şart oyunlarda sürekli fps düşüşü oluyor.
Allah aşkına kendi dediğine inanıyor musun? Sen bu hizmeti de kullanmadığın için zaten hizmet 60 FPS'e kilitliyor seni. İstersen oyunda bir milyon FPS al 60 FPS'e kilitliyor. Ha yurt dışında olduğu gibi 4000'li paket alırsan 144'e kadar çıkarıyor. Orası ayrı.
Bana gelip one day şeyini atmışsın. Ne olduğu bile belli değil. Bak bakalım 2K'da kaç FPS veriyor? 2080 şu an 1080p için yeterli değil demek donanımdan hiç anlamıyorum demek gibi bir şey bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
1080P'de burada:

Kardeşim bu adam GeForce NOW'dan oynamıyor kendi sistemi üzerinden gösteriyor bir de normal paket ile güçlü grafikler ile oynasan 60 FPS vermez ama Ultimate paket ile oynarsan sıkıntısız oynarsın sana özel bir yorum bırakıyorum oku şunu bir daha da yazma münkünse (GeForce NOW paketin yoksa mesaj atma kulaktan dolma bilgileride burada anlatma)

Adam uğraşmak istiyor bilmiyorda böyle bir sistemin olduğunu bize yedirmeye çalışıyor takmıycan aslında bunları

Hayır bir de sanki sunucularda gerçekten 2080 koymuşlar böyle boydan boya 8000 tane ekran kartı dizmişler sıra sıra birilerine veriyor diye düşünüyorlar. Orada 2080 dediği ekran kartı senin kullandığın 2080 değil. Orada şu an ismini unuttum ama çok güçlü bir ekran kartı oluyor o ekran kartını 10 kişiye paylaştırıyorlar. O paylaşımda da sana denk düşen 2080 ayarında bir kart oluyor. Bu demek değil ki 2080 veriyor sana. Böyle bir şey yok. Adamlar oraya her kullanıcı için gidip 2080 kutusundan çıkarıp takmıyor. Bir tane güçlü bir ekran kartı var paylaştırıyor onu 10 kişiye. Lütfen yahu, biraz araştırın bu teknolojinin arkasında ne var ne yok, ben buradan tuşa basıyorum bu nasıl neredeyse gecikmesiz yapıyor, sistemi nasıl kurmuşlar neye göre atıyor. Vallahi bak bir araştır. Arkasında gerçekten çok güzel bir teknoloji var.

Bende yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum 15k civarı tek amacım mod falan yapıp oynamak bir de render almak ama GeForce NOW güzel bir platform hem hangi Cloud platform hücretsiz paket sunuyor ki?
Ben çok denedim sevdim bu platformu bir de sana sorum var yardımcı olabilirsen tabii (bende gece paketi var Ultimate versiyonun onu iptal edersem indirim gelir mi yoksa gelmez mi?

Hiç bilmiyorum ama yurt dışında daha betadayken kullandığımda buna benzer bir şey yapmıştım onda olmamıştı bunda da olmaz çok yüksek ihtimal ile.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için bende gece paketini iptal edeceğim full Ultimate için.

Eğer aktif bir GeForce NOW Performance üyeliğiniz varsa, Ultimate üyeliğe geçerken (Daha doğrusu yükseltirken) yarı yarıya bir ücret ödüyorsunuz. Fakat tek kötü yanı, sadece 1, 3 ve 6 aylık üyelik seçenekleri mevcut. Yani 1 yıllık üyelik yok maalesef.

Çok teşekkür ederim bu faydalı bilgi için bende Ultimate gece paketi var ondan kurtulmaya çalışıyorum hem biraz da indirim olursa full Ultimate'e geçmek istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…