LAZDEDECAN Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 İlk gün oynadım, 2. gün uygulamayı açtığımda basit üyeliği kullandırıyordu.
fumesera Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #11 LAZDEDECAN dedi: İade etsem para iadesi yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam sözleşmeyi okudunuz mu? Artı 0 Eksi
LAZDEDECAN dedi: İade etsem para iadesi yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam sözleşmeyi okudunuz mu?
KS KS LAZDEDECAN Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #12 fumesera dedi: O konuda bilgim yok hocam sözleşmeyi okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır birkaç kişinin şikayetleri baktım kimseye etmemişler Artı 0 Eksi
fumesera dedi: O konuda bilgim yok hocam sözleşmeyi okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır birkaç kişinin şikayetleri baktım kimseye etmemişler
fumesera Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #13 LAZDEDECAN dedi: Hayır birkaç kişinin şikayetleri baktım kimseye etmemişler Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum fumesera dedi: Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Ya da üyelik bittiği zaman deneyin boşa gitmesin paranız Artı 0 Eksi
LAZDEDECAN dedi: Hayır birkaç kişinin şikayetleri baktım kimseye etmemişler Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum fumesera dedi: Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum Genişletmek için tıkla... Ya da üyelik bittiği zaman deneyin boşa gitmesin paranız
KS KS LAZDEDECAN Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 fumesera dedi: Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum Ya da üyelik bittiği zaman deneyin boşa gitmesin paranız Genişletmek için tıkla... Bu saatler arasında oyun oynamıyorum ben dün saat akşam 6 da aldım o saatten 12 1'e kadar oynuyorum madem bu saatlerde oynatmıyor dün nasıl oynadım anlamadım Artı 0 Eksi
fumesera dedi: Denemekten zarar geliceğini zannetmiyorum Ya da üyelik bittiği zaman deneyin boşa gitmesin paranız Genişletmek için tıkla... Bu saatler arasında oyun oynamıyorum ben dün saat akşam 6 da aldım o saatten 12 1'e kadar oynuyorum madem bu saatlerde oynatmıyor dün nasıl oynadım anlamadım