GeForce NOW Ultimate vs Performance

rottiii

Yoctopat
Daha fazla  
1 haftalığına eve geldim, okul açılana kadar oyun oynamak için GeForce NOW almayı düşünüyorum. Sizce Ultimate mi alınır performance mi? Aşırı yüksek grafik beklentim falan yok. Sadece beni 1 hafta kasmadan oyun oynatsın yeter.

türkiye sunucularından alacaksan ikisini de alma hocam az biraz daha koy git avrupayı al bu bulut hizmeti çıktığından beri kullanıyorum bulut oyun sistemlerini. avrupa sunucularına geçtiğimden beri gençleştim resmen. bizde dünyanın en dandik hdd leri veriliyor ve o hdd bilmem kaç insanla paylaştırılıyor. avrupa/amerika sunucularında oyun 2-3sn de açılıyorsan save almak 1sn sürüyorsa türkiye sunucularında bunlar dakikalar alıyor.

Aslında hdd kullanılmıyor, ağ tabanlı ssd kullanıldığı için bazı oyunlar öyle algılıyor. (GFN yetkilisinin cevabından alıntı.)

Ultimate dışı alınmaz, denendi onaylandı.
1 aylık üyelik için dedikleriniz değer mi sizce? Öyle aham şaham oyunlar oynamayı düşünmüyorum. 60 download 14 upload hız alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…