Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 19 Aralık 2023 #21 Paul Walker dedi: Nasıl oyun? Genişletmek için tıkla... Hiç yoktan iyi gibi, ücretsiz sonuçta.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Aralık 2023 #22 Caner Uncu dedi: Bu kadar kasmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Şüphe duyan arkadaşlara örnek olur.
Caner Uncu dedi: Bu kadar kasmanıza gerek yok Genişletmek için tıkla... Şüphe duyan arkadaşlara örnek olur.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 19 Aralık 2023 #23 Resmen sunucuları ölü bir oyunu diriltti fanatical. Helal olsun bu oyunu önceden satın almıştım ama sunucuları sinek avlıyordu şu an dolu.
Resmen sunucuları ölü bir oyunu diriltti fanatical. Helal olsun bu oyunu önceden satın almıştım ama sunucuları sinek avlıyordu şu an dolu.
Nyxa Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.408 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Aralık 2023 #24 Yanlış mesaj. Modlar bu cevabı silebilirse sevinirim.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #25 Caner Uncu dedi: Dostum ne alakası var? Güvenilir site. Senelerdir kullanıyorum. Ücretsiz yem fare kapanında olursa Epic hesabını sil hemen. Konuda açıklamıştım... Opera GX tarayıcı ile VPN açıp kodu alabiliyorsun, ardından aktif edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım.
Caner Uncu dedi: Dostum ne alakası var? Güvenilir site. Senelerdir kullanıyorum. Ücretsiz yem fare kapanında olursa Epic hesabını sil hemen. Konuda açıklamıştım... Opera GX tarayıcı ile VPN açıp kodu alabiliyorsun, ardından aktif edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 19 Aralık 2023 #26 SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım. Genişletmek için tıkla... Key olarak veriyorlar ama büyük ihtimal etkinlik bitince o keylerin satılmaması için kullanımını deaktif yapacaklar. SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım. Genişletmek için tıkla... Alt kullanıcı hesabının steamden toplam en az 5 dolarlık oyun almış olması şartı var bu şarta uyuyorsa kullanın.
SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım. Genişletmek için tıkla... Key olarak veriyorlar ama büyük ihtimal etkinlik bitince o keylerin satılmaması için kullanımını deaktif yapacaklar. SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapda alırım. Genişletmek için tıkla... Alt kullanıcı hesabının steamden toplam en az 5 dolarlık oyun almış olması şartı var bu şarta uyuyorsa kullanın.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #27 Caner Uncu dedi: Ultimate Zombie Defense isimli oyun, Fanatical sitesinde bedava oldu. Steam key olarak veriliyor. Opera GX tarayıcı ile VPN açıp "Avrupa" seçerek alabilirsiniz, yoksa alınmıyor. Ultimate Zombie Defense | Steam PC Game Ultimate Zombie Defense is a Top-down Co-op Survival Horror... www.fanatical.com Genişletmek için tıkla... Denedim alamıyorum direk siliyor.
Caner Uncu dedi: Ultimate Zombie Defense isimli oyun, Fanatical sitesinde bedava oldu. Steam key olarak veriliyor. Opera GX tarayıcı ile VPN açıp "Avrupa" seçerek alabilirsiniz, yoksa alınmıyor. Ultimate Zombie Defense | Steam PC Game Ultimate Zombie Defense is a Top-down Co-op Survival Horror... www.fanatical.com Genişletmek için tıkla... Denedim alamıyorum direk siliyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 19 Aralık 2023 #28 SeyitAli253 dedi: Denedim alamıyorum, direkt siliyor. Genişletmek için tıkla... Neyi siliyor hocam? Ben hiçbir problem yaşamadan aldım... Bakın adımlar şu şekilde: Fanatical hesabı açın. Steam hesabınızı eşleştirin. Opera GX tarayıcı indirin. VPN'i aktifleştirip ''Avrupa'' seçin. Konudaki linki Opera GX tarayıcıdan açın ve oyunu alın. Aldıktan sonra kodunuz gözükecektir. SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapta alırım. Genişletmek için tıkla... Evet...
SeyitAli253 dedi: Denedim alamıyorum, direkt siliyor. Genişletmek için tıkla... Neyi siliyor hocam? Ben hiçbir problem yaşamadan aldım... Bakın adımlar şu şekilde: Fanatical hesabı açın. Steam hesabınızı eşleştirin. Opera GX tarayıcı indirin. VPN'i aktifleştirip ''Avrupa'' seçin. Konudaki linki Opera GX tarayıcıdan açın ve oyunu alın. Aldıktan sonra kodunuz gözükecektir. SeyitAli253 dedi: Key olarak mı veriyor? Key ise alt Steam hesapta alırım. Genişletmek için tıkla... Evet...
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.222 Çözümler 86 19 Aralık 2023 #29 Opera'yi indirmek istemeyenler icin Tunnelbear VPN'i kullanabilirler.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #30 Caner Uncu dedi: Neyi siliyor hocam? Ben hiçbir problem yaşamadan aldım... Bakın adımlar şu şekilde: Fanatical hesabı açın. Steam hesabınızı eşleştirin. Opera GX tarayıcı indirin. VPN'i aktifleştirip "Avrupa" seçin. Konudaki linki Opera GX tarayıcıdan açın ve oyunu alın. Aldıktan sonra kodunuz gözükecektir. Evet... Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam key alıp DC'den atar misin bana?
Caner Uncu dedi: Neyi siliyor hocam? Ben hiçbir problem yaşamadan aldım... Bakın adımlar şu şekilde: Fanatical hesabı açın. Steam hesabınızı eşleştirin. Opera GX tarayıcı indirin. VPN'i aktifleştirip "Avrupa" seçin. Konudaki linki Opera GX tarayıcıdan açın ve oyunu alın. Aldıktan sonra kodunuz gözükecektir. Evet... Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam key alıp DC'den atar misin bana?