YektaOz Kilopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #1 Evet beyler, eski kasamın içinde bulduğum HDD, Seagate marka ve üzerinde Ultra Ata yazıyor. Ne anlama geliyor bu? SATA dan farklı bir şey herhalde. Peki normal çalışır mı diğer PC'lerde de?
Evet beyler, eski kasamın içinde bulduğum HDD, Seagate marka ve üzerinde Ultra Ata yazıyor. Ne anlama geliyor bu? SATA dan farklı bir şey herhalde. Peki normal çalışır mı diğer PC'lerde de?
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #2 6GB/S veri aktarımı sağlaması anlamına geliyor, standart sayılabilecek bir şey. Benim anakartın da Sata girişlerinin yanında "ATA 6 GB/S" yazıyor oradan tanıdım.
6GB/S veri aktarımı sağlaması anlamına geliyor, standart sayılabilecek bir şey. Benim anakartın da Sata girişlerinin yanında "ATA 6 GB/S" yazıyor oradan tanıdım.
AlphaOMG Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Kasım 2013 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2014 #3 ATA = SATA demek.