2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 4 Ağustos 2023 #11 LonelyDarkSide dedi: Şu face zoom nasıl yapılıyor bilen var mı? After Effects üzerinden. Genişletmek için tıkla... Face zoom derken? Kafa hareketlerine göre ekranının hareketinden mi bahsediyorsunuz?
LonelyDarkSide dedi: Şu face zoom nasıl yapılıyor bilen var mı? After Effects üzerinden. Genişletmek için tıkla... Face zoom derken? Kafa hareketlerine göre ekranının hareketinden mi bahsediyorsunuz?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.332 Çözümler 9 4 Ağustos 2023 #12 268227 dedi: Face zoom derken? Kafa hareketlerine göre ekranının hareketinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum. imbaran dedi: Bizzat bu tür editler yapan biri olarak CC ( o değil hocam) ve topaz ( AI upscale) programı ile yapılıyor. Hatta bir örnek bırakmak isterim; Batman Watch "Batman" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Şu motion graphics nasıl yapıyorsunuz? Örneğin Textte ev çıkıyor hareketlendirilmesi.
268227 dedi: Face zoom derken? Kafa hareketlerine göre ekranının hareketinden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsediyorum. imbaran dedi: Bizzat bu tür editler yapan biri olarak CC ( o değil hocam) ve topaz ( AI upscale) programı ile yapılıyor. Hatta bir örnek bırakmak isterim; Batman Watch "Batman" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Şu motion graphics nasıl yapıyorsunuz? Örneğin Textte ev çıkıyor hareketlendirilmesi.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #13 LonelyDarkSide dedi: Evet ondan bahsediyorum. Şu Motion Graphics nasıl yapıyorsunuz? Örneğin textte ev çıkıyor hareketlendirilmesi. Genişletmek için tıkla... İsmi "stroke" YouTube " stroke tutorial" yazarsan bulabilirsin. Gerisi için plugin gerekiyor. Yani glow için. Ben deepglow kullanıyorum. Diğerinin ismide head tracking. Lütfen kafanızdan isimler uydurmayalim.
LonelyDarkSide dedi: Evet ondan bahsediyorum. Şu Motion Graphics nasıl yapıyorsunuz? Örneğin textte ev çıkıyor hareketlendirilmesi. Genişletmek için tıkla... İsmi "stroke" YouTube " stroke tutorial" yazarsan bulabilirsin. Gerisi için plugin gerekiyor. Yani glow için. Ben deepglow kullanıyorum. Diğerinin ismide head tracking. Lütfen kafanızdan isimler uydurmayalim.
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 4 Ağustos 2023 #14 LonelyDarkSide dedi: Evet ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LonelyDarkSide dedi: Evet ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 4 Ağustos 2023 #15 imbaran dedi: Bizzat bu tür editler yapan biri olarak CC ( o değil hocam) ve topaz ( AI upscale) programı ile yapılıyor. Hatta bir örnek bırakmak isterim; Batman Watch "Batman" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama discordunuzu verebilir misiniz?
imbaran dedi: Bizzat bu tür editler yapan biri olarak CC ( o değil hocam) ve topaz ( AI upscale) programı ile yapılıyor. Hatta bir örnek bırakmak isterim; Batman Watch "Batman" on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Konu dışı ama discordunuzu verebilir misiniz?
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 4 Ağustos 2023 #16 Çok teşekkür ederim yardım edenlere...
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #17 322269 dedi: Konu dışı ama discordunuzu verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... voidd.d