Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2017 #11 Neko dedi: Yani ben tüm B350 Anakartlara takabilir miyim kısaca ? Genişletmek için tıkla... Anakartın desteklemesi lazım. Böyle bir yuva var ise M.2 NVME SSD takabilirsiniz.
Neko dedi: Yani ben tüm B350 Anakartlara takabilir miyim kısaca ? Genişletmek için tıkla... Anakartın desteklemesi lazım. Böyle bir yuva var ise M.2 NVME SSD takabilirsiniz.
Hasannazım Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 3 30 Nisan 2021 #12 Hocam merhaba, Ben MSI A68HM Gaming motherboard a PCI Express 3.0 M.2 takabilir miyim? Sitede PCI'e only yazıyor. MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com
Hocam merhaba, Ben MSI A68HM Gaming motherboard a PCI Express 3.0 M.2 takabilir miyim? Sitede PCI'e only yazıyor. MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops. www.msi.com