UltraGear 24GN650-B vs. Optix G241

Yarın İncehesap'ın gaming gecesi var. Eğer LG indirime girerse LG, girmezse MSI tercih edeceğim. Bu arada MSI 2.500 TL ve satıcısı Amazon. LG ise 2800 TL ve satıcısı İncehesap.

Yarın İncehesap'ın gaming gecesi var. Eğer LG indirime girerse LG, girmezse MSI tercih edeceğim. Bu arada MSI 2.500 TL ve satıcısı Amazon. LG ise 2800 TL ve satıcısı İncehesap.
Lg'nin garantisinden ben memnunum tek stuck pixel için değişim verdiler. Tabii biraz teknisyenin insiyatifi de olabilir emin değilim anlık panel de renkler gitmişti çünkü.

LG Ultragear 24GN650-B model monitörü satın aldım. Bugün elime ulaştı. Ölü piksek vs. yok. Renk kalitesi falan da çok iyi. Ghosting miktarı çok az. Uzun vade deneyimlerimi yine paylaşırım.

LG Ultragear 24GN650-B model monitörü satın aldım. Bugün elime ulaştı. Ölü piksek vs. yok. Renk kalitesi falan da çok iyi. Ghosting miktarı çok az. Uzun vade deneyimlerimi yine paylaşırım.
Yanlardan bakınca sararma olayı var diyorlar. Siz fark ettiniz mi rahatsız edici mi? Ben de almayı düşünüyorum da monitöre neden yandan bakayım bunu söyleyenleri de anlamış değilim. Düz bakacağım sonuçta düz bakınca renklerde herhangi bir sorun gözlemlediniz mi siz? Ve son olarak nereden ne kadara aldınız?

Öyle bir şey görmedim ben. Şu an deniyorum. Piksel sıklığı çok iyi. Net bir görüntü var karşımda. VA panel kullanıyordum geçen haftaya kadar. İnce ayar yapmadım henüz görüntüye, ama stock haliyle de gayet iyi görünüyor. 2700 TL'ye aldım ben.

Nasıl hocam monitör oyunlarda deneme fırsatınız oldu mu?

Bu 6ms MPRT olayı nedir acaba monitör 1 ms değil mi? GtG'si 1 ms, MPRT'si 6ms diye geçiyor açılan ayarlarla MPRT'de 1 mse düşüyor mu?

MS değerlerine çok takılmayın. 1 ms ile 6 ms arasında ki farkı hissedemezsin. MPRT açınca ekran kararıyor, renkler soluyor ve kablo kötüyse dalgalanma yapıyor.

Bu 6ms MPRT olayı nedir acaba monitör 1 ms değil mi? GtG'si 1 ms, MPRT'si 6ms diye geçiyor açılan ayarlarla MPRT'de 1 mse düşüyor mu?
Bilemiyorum, 1ms ve 6ms arasındaki farkı test edemem. Profesyonel oyuncu vs. değilim. Benim için görüntü kalitesi, netliği, ghosting vs. önemli. Onlar da gayet iyi.
Merhabalar arkadaşlar. Konuyu güncelliyorum. LG 24GN650-B model monitörü satın almıştım. Ölü piksel vs. sorunu yok. Ancak monitörde Coil Whine mevcuttu. İnce tiz bir vızıltı vardı. Iade oluşturup, monitörü gönderdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…