Çözüldü Ultranet Limitsiz İnternet 16 Mbps Hız Yerine 8 Mbps Veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mediyanin1

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün evime TTNET Ultranet Limitsiz 16 Mbps internet bağlattım. Fakat internet hızım hız testlerinde ve indirmelerde 8 mbps olarak görünüyor. Hatlar 16 mbps desteklemiyor desem alt komşum aynı paketle 16 mbps hızı alabiliyor. Acaba modem ayarlarında yada farklı bir şeyde sorun mu var?

Önceki internet bağlantısı 8 Megabit ise, güncelleme gerekebiliyor. Müşteri hizmetlerini arayıp, güncelleme ve reset işlemleri talep edin.

Önceden 8 Megabit kullanıyorsan yarın yada ertesi gün tekrar dene. Hemen anında olan bir iş değil . Benimki 3.gün değişmişti.

TTNET gibi firmada beklerseniz, hiç olmaz işiniz Arayıp söylemenizi tavsiye ederim. "Talep ediyorum" dediğinizde, anında yapmamaları gibi bir şey söz konusu olamaz.

TTNET gibi firmada beklerseniz, hiç olmaz işiniz Arayıp söylemenizi tavsiye ederim. "Talep ediyorum" dediğinizde, anında yapmamaları gibi bir şey söz konusu olamaz.

Biz satış noktasından yaptırmıştık 3 gün sonra internet hızı değişti . Böyle durumlarda telefondan değil de satış noktasına gidip bizzat yaptırmak daha iyi gibi.

Paket değişikliği, İkametgah değişikliği gibi durumlarda yapabileceğiniz bir şey bulunmaz. Söyledikleri zaman kadar beklersiniz evet. Ama arkadaş Bağlattım demiş. Telefondan veya bayii'den halledilmesi gerekebilir.

İlk aramamda maalesef işini bilen biri çıkmadı, aynı kaldı ama 2. aramamda bilgili birisi karşıma çıkıp olayı çözdü hemen, yorumlarınız için teşekkür ederim

Superonline fiberi tek geçiyorum ^^

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…