Merhaba, UltraUxThemePatcher kurdum ve temalar indirdim fakat kurulumu başarılı yapmış olmama rağmen hiçbir tema doğru çalışmıyor. Sistem butonları standart görüntüde. Renkler karışıyor. Kullanan varsa ve kendisinde doğru çalışan, yapmış olduğu ekstra bir işlem veya kullandığı temayı sunabilir mi?
İşletim sistemi; Windows 10 20H2.
İndirdiğim temalar;
Şunu ara ara denerim sürekli, hepsinde sonuç aynı, bir şeyler sürekli eksik. Hakkaten başarılı bir şekilde yapmanın püf noktası nedir yapabilen varsa sevindirsin bizi. Çok güzel tema çalışmaları var çünkü. Özellikle Rainmeter ile efsane oluyor.
Bozulma veya hasar oluşturması sizin sorumluluğunuz ama oluşacak tek sorun yüklediğiniz tema Windows sürümünüzle uyumlu değilse Explorer düzgün çalışmaz. Sistemi yoran bir şey değil bu.
Konuda da belirttiğim gibi zaten uygun sürümü bulup yüklüyorum ama hiç bende düzgün çalışmıyor. Tema sahiplerine soru sorduğumda cevap vermiyor çünkü hepsine binlerce mesaj geliyor.
Şunu ara ara denerim sürekli, hepsinde sonuç aynı, bir şeyler sürekli eksik. Hakkaten başarılı bir şekilde yapmanın püf noktası nedir yapabilen varsa sevindirsin bizi. Çok güzel tema çalışmaları var çünkü. Özellikle Rainmeter ile efsane oluyor.
Gerçekten çok güzel işler yapıyorlar, kendim yapma işine girecektim fakat temayı oluşturmak için program 20 Dolara satılıyordu, Dolar kuru yüksek olmasa alır başkasının temasına minnet etmezdim
Şu tema sorunsuz çalıştı arkadaşlar, her şeyi açıklamada yazan şekilde yaptım.