LG UltraWide 29WQ600-W Monitör parasını hak eden en iyi seçenek bu olur.
Tek eksik gördüğüm kısım; parlaklığın düşük kalması. Eğer parlak bir alanda monitörü kullanacaksan tavsiye etmem.
LG UltraWide 29WQ600-W Monitör parasını hak eden en iyi seçenek bu olur.
Tek eksik gördüğüm kısım; parlaklığın düşük kalması. Eğer parlak bir alanda monitörü kullanacaksan tavsiye etmem.
Hocam şuanda elimde LG24GN600-B var ama hikayeli oyunları tam içinde yaşatmıyor o yüzden arıyorum. Sizce 32 inch falan mı daha iyi olur yoksa ultrawide mı?
Hocam şu anda elimde LG24GN600-B var ama hikayeli oyunları tam içinde yaşatmıyor o yüzden arıyorum. Sizce 32 inch falan mı daha iyi olur yoksa ultrawide mı?
Oyunları tam içinde yaşamak için ultrawide monitör almak garip bir istek oluyor. Ultrawide monitörlerde bana oyun oynamak zulüm gibi gelmiştir hep. Belki alışınca normal geliyordur bilemiyorum.
Pek oyun için ultrawide önermem.
Kullandığın monitörde fena sayılmaz aslında.
Daha iyi renklere sahip moitör öneriyorsan seçenek bakmak lazım.
Bu sefer de konu değişiyor.
Oyunları tam içinde yaşamak için ultrawide monitör almak garip bir istek oluyor. Ultrawide monitörlerde bana oyun oynamak zulüm gibi gelmiştir hep. Belki alışınca normal geliyordur bilemiyorum.
Pek oyun için ultrawide önermem.
Kullandığın monitörde fena sayılmaz aslında.
Daha iyi renklere sahip moitör öneriyorsan seçenek bakmak lazım.
Bu sefer de konu değişiyor.
En ucuz LG Ultragear 32GN600 32" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG Ultragear 32GN600 32" 1 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.571,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!