efegumusay
Kilopat
Daha fazla
Şu fareyi almak istiyorum kendi sitesinde stoğu kalmamış. Bu siteden alışveriş yapan varsa yazabilir mi?
Güvenilir, ama garantisi yok diye hatırlıyorum. Garantisi olmayan connect game de olabilir. Tam hatırlamıyorum, ama site güvenilir.
Şu fareyi almak istiyorum kendi sitesinde stoğu kalmamış. Bu siteden alışveriş yapan varsa yazabilir mi?
Bu fareden ziyade şunu oneririm hocam. Mcu daha iyi ve sensorü daha verimli olan 3398 modeli. 4K Hz icinden cikan dongle ile veriyor, kablo ile 8K Hz.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Buradan almanı oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.