Ulugames Howl 75 alınır mı?

Bütçe
3000 TL

etN

Decapat
Daha fazla  
"Ulugames howl75 manyetik switch klavye" adlı bir model var. Şu anda stoklarda yok ama mart ayında stoklara tekrardan girecekmiş. Fiyatı şu an için 2, 599₺ bu fiyata bu klavye değer mi? Tok sesli bir klavye almak istiyorum. Bugüne kadar birçok klavye değiştirdim. Klavyenin sesine "birçok" insandan daha fazla değer veriyorum. Bütçem 3.000₺ civarlarına kadar esneklik gösterebilir. Bu fiyat bandında, tok sesli hangi klavyeleri önerebilirsiniz? Şu anda Rampage KB-R96 Ultimate modelini kullanıyorum. Son kullandığım klavyem bozulduktan sonra girdiğim ilk mağazadan aceleyle bunu alıp çıkmıştım ama sesi artık hoşuma gitmemeye başladı. Klavye konusunda para israfı yapıyorum diyebilirim. Kısacası bütçeme uygun tok sesli klavye önerisi istiyorum. Tercihim %75 olmasıdır ama daha farklı modeller de olabilir, problem yok. Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

"Ulugames howl75 manyetik switch klavye" adlı bir model var. Şu anda stoklarda yok ama mart ayında stoklara tekrardan girecekmiş. Fiyatı şu an için 2, 599₺ bu fiyata bu klavye değer mi? Tok sesli bir klavye almak istiyorum. Bugüne kadar birçok klavye değiştirdim. Klavyenin sesine "birçok" insandan daha fazla değer veriyorum. Bütçem 3.000₺ civarlarına kadar esneklik gösterebilir. Bu fiyat bandında, tok sesli hangi klavyeleri önerebilirsiniz? Şu anda Rampage KB-R96 Ultimate modelini kullanıyorum. Son kullandığım klavyem bozulduktan sonra girdiğim ilk mağazadan aceleyle bunu alıp çıkmıştım ama sesi artık hoşuma gitmemeye başladı. Klavye konusunda para israfı yapıyorum diyebilirim. Kısacası bütçeme uygun tok sesli klavye önerisi istiyorum. Tercihim %75 olmasıdır ama daha farklı modeller de olabilir, problem yok. Şimdiden teşekkürler hayırlı ramazanlar.

Ses önemli ise mekanik bakın derim o bütçedeki manyetik klavyeden ses beklemek biraz hata olur hocam.

Ses önemli ise mekanik bakın derim o bütçedeki manyetik klavyeden ses beklemek biraz hata olur hocam.
O fiyatlara satılan Wraith W60’da Gasket Mount bir tasarım var ve bu yüzden rakiplerinden çok daha iyi bir sese sahip.

IMG_3812.jpeg

Howl 75’te ise Gasket Mount yok sanırım, sadece alüminyum bir plaka var ki bu iyi ses için yetersiz.

IMG_3814.jpeg

W60 alsın demiyorum ama iyi ses aranıyorsa W60’a bakılabilir. Zamanla Switch değişimi de yapılırsa güzel olabilir.

O fiyatlara satılan Wraith W60'da gasket Mount bir tasarım var ve bu yüzden rakiplerinden çok daha iyi bir sese sahip.

Eki Görüntüle 2668478

Howl 75'te ise gasket Mount yok sanırım, sadece alüminyum bir plaka var ki bu iyi ses için yetersiz.

Eki Görüntüle 2668480

W60 alsın demiyorum ama iyi ses aranıyorsa W60'a bakılabilir. Zamanla switch değişimi de yapılırsa güzel olabilir.

Yine de aynı fiyata daha da tatmin edecek mekanikler var şahsen ben almazdım sanırım manyetik.

Evet katılıyorum ben de aynısını düşünüyordum ama sesini dinlediğimde tok hissiyatı gayet iyiymiş gibi geldi. Bilemiyorum, o yüzden bir danışmak istedim. Burada linki var, müsait olan varsa girip dinleyebilir sesi.

Evet katılıyorum ben de aynısını düşünüyordum ama sesini dinlediğimde tok hissiyatı gayet iyiymiş gibi geldi. Bilemiyorum, o yüzden bir danışmak istedim. Burada linki var, müsait olan varsa girip dinleyebilir sesi.

Ses testlerinde genelde mikrofonu klavyenin dibine soktukları için bu normal hocam.

Düz stok yalıtımsız klavye sesi hocam. Yalıtımlı ve daha iyi sese sahip klavyeler varken çok da gereği yok gibi. Zaten ulugames'e bakınca kendileri bu işlerde yeni. Enson cam mousepad'ini inceledim 1799 TL gibi şok ucuz bir fiyata satıyorlar ve herkes de övmüş ama onların gerçekten içten yazılmış incelemeler olduğunu sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı