Ulugames reload vs ATK Dragonfly A9 Pro

bayabyss0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Mouse değiştireceğim ve iki model arasında kaldım:

Technopatha ulugames reload ve ATK Dragonfly A9 Pro.

Genelde FPS oynuyorum (Valorant ağırlıklı). Hafif mouse seviyorum ama sensör performansı ve gecikme benim için daha önemli.
Uzun süreli kullanımda kronik sorun yaşayan var mı? Scroll, switch, batarya gibi konularda tecrübesi olan yazarsa çok iyi olur.

Fiyat farkına değer mi sizce yoksa ulugames yeterli mi?

Ulugames fiyat olarak daha ucuz ve kutu içeriği daha dolgun, ayrıca 8000 Hz ile açık ara farkla daha ileride. Fakat çoğu kişi güvenilirliği ve daha profesyonel yazılımı olmasından kaynaklı ATK A9 Pro almamı öneriyor.
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.

Mouse değiştireceğim ve iki model arasında kaldım:

Technopatha ulugames reload ve ATK Dragonfly A9 Pro.

Genelde FPS oynuyorum (Valorant ağırlıklı). Hafif mouse seviyorum ama sensör performansı ve gecikme benim için daha önemli.
Uzun süreli kullanımda kronik sorun yaşayan var mı? Scroll, switch, batarya gibi konularda tecrübesi olan yazarsa çok iyi olur.

Fiyat farkına değer mi sizce yoksa ulugames yeterli mi?

Ulugames fiyat olarak daha ucuz ve kutu içeriği daha dolgun, ayrıca 8000 Hz ile açık ara farkla daha ileride. Fakat çoğu kişi güvenilirliği ve daha profesyonel yazılımı olmasından kaynaklı ATK A9 Pro almamı öneriyor.
Şimdiden teşekkürler.

İkisinin de giriş seviye modellerini kullandım ve karşılaştırmasını yapmıştım. Tabi üst seviyelerinde donanım da yükseliyor. Düşük modelleri arasında Reload SE öneririm ama reload ve A9 Pro arasında A9 daha iyi olur.

• Daha iyi malzeme kalitesine sahip
  • Daha iyi drivera sahip
  • Optik switch kullanıyor (reload mekanik switch)
  • Encoder olarak daha iyi
  • Kalan donanımlar açısından da birkaç üstünlüğü var

Eğer bütçe A9 proya çıkmazsa fantech helios da bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı