bayabyss0
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
Mouse değiştireceğim ve iki model arasında kaldım:
Technopatha ulugames reload ve ATK Dragonfly A9 Pro.
Genelde FPS oynuyorum (Valorant ağırlıklı). Hafif mouse seviyorum ama sensör performansı ve gecikme benim için daha önemli.
Uzun süreli kullanımda kronik sorun yaşayan var mı? Scroll, switch, batarya gibi konularda tecrübesi olan yazarsa çok iyi olur.
Fiyat farkına değer mi sizce yoksa ulugames yeterli mi?
Ulugames fiyat olarak daha ucuz ve kutu içeriği daha dolgun, ayrıca 8000 Hz ile açık ara farkla daha ileride. Fakat çoğu kişi güvenilirliği ve daha profesyonel yazılımı olmasından kaynaklı ATK A9 Pro almamı öneriyor.
Şimdiden teşekkürler.
wraithesports.com
ulugames.com.tr
Mouse değiştireceğim ve iki model arasında kaldım:
Technopatha ulugames reload ve ATK Dragonfly A9 Pro.
Genelde FPS oynuyorum (Valorant ağırlıklı). Hafif mouse seviyorum ama sensör performansı ve gecikme benim için daha önemli.
Uzun süreli kullanımda kronik sorun yaşayan var mı? Scroll, switch, batarya gibi konularda tecrübesi olan yazarsa çok iyi olur.
Fiyat farkına değer mi sizce yoksa ulugames yeterli mi?
Ulugames fiyat olarak daha ucuz ve kutu içeriği daha dolgun, ayrıca 8000 Hz ile açık ara farkla daha ileride. Fakat çoğu kişi güvenilirliği ve daha profesyonel yazılımı olmasından kaynaklı ATK A9 Pro almamı öneriyor.
Şimdiden teşekkürler.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ulugames Reload Wireless Mouse
Ulugames Reload Kablosuz Mouse Serisi Şimdi Satışta!! Reload Pro: PAW 3950 & Nordic 52840 & Dual 8000HzReload: PAW 3395 & BEKEN Custom Esport & Dual 8000HzReload SE: PAW 3311 & Beken 3633 Tornavida kullanmadan anında değiştirilebilen modüler ve NTC korumalı batarya teknolojisi Çift 300mAh Batarya Sa
ulugames.com.tr