Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Mağazama geldi. Kendisini seviyorum. Güzel bence. Yazın belki yanına bir tane de Karaborsa Kelebek çekerim. Sizce alınır mı? Kullanan varsa aydınlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
Mağazama geldi. Kendisini seviyorum. Güzel bence. Yazın belki yanına bir tane de Karaborsa Kelebek çekerim. Sizce alınır mı? Kullanan varsa aydınlatabilir mi?
ARSFNG Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 İyi bıçak. Ama mükemmel değil. Daha iyileri var.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #3 ARSFNG dedi: İyi bıçak. Ama mükemmel değil. Daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Alıp 14 gün bekletmem mantıklı mı hocam.
ARSFNG dedi: İyi bıçak. Ama mükemmel değil. Daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Alıp 14 gün bekletmem mantıklı mı hocam.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 2 Ocak 2025 #4 Endlast dedi: Alıp 14 gün bekletmem mantıklı mı hocam. Genişletmek için tıkla... Evet.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #5 @arasmaras hocam siz önceden konuyu açmışsınız sanırım aldınız mı şuan kullanmışsanız nasıl bir deneyiminiz var.
@arasmaras hocam siz önceden konuyu açmışsınız sanırım aldınız mı şuan kullanmışsanız nasıl bir deneyiminiz var.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 2 Ocak 2025 #6 Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya.
Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #7 Ahmet06han dedi: Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya. Genişletmek için tıkla... karambit beni sıkar gibi geliyo hocam animasyonunu yüzlerce kez izledim artık etkilemiyo Ahmet06han dedi: Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya. Genişletmek için tıkla... birde sizi xenohunter sizi sıktı mı hocam
Ahmet06han dedi: Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya. Genişletmek için tıkla... karambit beni sıkar gibi geliyo hocam animasyonunu yüzlerce kez izledim artık etkilemiyo Ahmet06han dedi: Bende xenohunter var. Guzel. Ulupence ekstra animasyonlu. Bence alinir. Ama karambitler de var ayni paraya. Genişletmek için tıkla... birde sizi xenohunter sizi sıktı mı hocam
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 2 Ocak 2025 #8 Endlast dedi: Karambit beni sıkar gibi geliyor hocam animasyonunu yüzlerce kez izledim artık etkilemiyor. Bir de sizi xenohunter sizi sıktı mı hocam. Genişletmek için tıkla... Sabit onun ile oynamiyorum ama tahminince uzun sürede sade oldugu icin sıkabilir. Ama ulupence daha iyi. 4 renk zaten.
Endlast dedi: Karambit beni sıkar gibi geliyor hocam animasyonunu yüzlerce kez izledim artık etkilemiyor. Bir de sizi xenohunter sizi sıktı mı hocam. Genişletmek için tıkla... Sabit onun ile oynamiyorum ama tahminince uzun sürede sade oldugu icin sıkabilir. Ama ulupence daha iyi. 4 renk zaten.
Endlast Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #9 Ahmet06han dedi: Sabit onun ile oynamiyorum ama tahminince uzun sürede sade oldugu icin sıkabilir. Ama ulupence daha iyi. 4 renk zaten. Genişletmek için tıkla... teşşekkürler hocam cevaplarınız için
Ahmet06han dedi: Sabit onun ile oynamiyorum ama tahminince uzun sürede sade oldugu icin sıkabilir. Ama ulupence daha iyi. 4 renk zaten. Genişletmek için tıkla... teşşekkürler hocam cevaplarınız için
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.883 Çözümler 37 Yer 東京 2 Ocak 2025 #10 Endlast dedi: @arasmaras hocam siz önceden konuyu açmışsınız sanırım aldınız mı şu an kullanmışsanız nasıl bir deneyiminiz var. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorum. Sıkmıyor.
Endlast dedi: @arasmaras hocam siz önceden konuyu açmışsınız sanırım aldınız mı şu an kullanmışsanız nasıl bir deneyiminiz var. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyorum. Sıkmıyor.