M Mamiiiiii111 Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Eylül 2023 #1 Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm?
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 14 Eylül 2023 #2 Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Kalırsın
Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Kalırsın
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #3 Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Torpil yoksa iş bulma ihtimaliniz neredeyse yok.
Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Torpil yoksa iş bulma ihtimaliniz neredeyse yok.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.358 14 Eylül 2023 #4 Çok iyi bir üniversiteden mezun olsan bile iş imkanı çok az.
RunCanstr Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Evet kalırsın. Puana göre alternatif bölümlere yönel. Diğerlerinde iş bulacağın güzel meslekler vardır
Mamiiiiii111 dedi: Selam, Marmaray üniversite uluslararası ilişkiler istiyorum işsiz kalır mıyım? Nasıl bir bölüm? Genişletmek için tıkla... Evet kalırsın. Puana göre alternatif bölümlere yönel. Diğerlerinde iş bulacağın güzel meslekler vardır
sundaymorn Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 7 14 Eylül 2023 #6 Hangi bölümu okursan oku kendin bir şeyler yapmazsan işsiz kalırsın şunlar hariç. Tıp Dişhekimliği Uluslararası ilişkileri okursan sadece diplomat olacağım diye düşünme dil öğrenirsen alternatif işlerede yönelebilirsin.
Hangi bölümu okursan oku kendin bir şeyler yapmazsan işsiz kalırsın şunlar hariç. Tıp Dişhekimliği Uluslararası ilişkileri okursan sadece diplomat olacağım diye düşünme dil öğrenirsen alternatif işlerede yönelebilirsin.