Uluslararası ticaret vs lojistik yönetimi

bjekluo

Centipat
Daha fazla  
Sizce okunur bölümler mi, ve farkları neler? İkisi de 95-110k sıralamayla alıyor ve aynı olmasa da benzer işi yapıyorlar. Hangi bölümü okumak mantıklı olur, genel olarak veya maaş olarak?

Bak basit ama etkili bir taktik. Açıyorsun LinkedIn. Sonra bu mesleklere icra edenlere mesleğin gereksinimlerini ve iş bulma koşullarını soruyorsun. Ortalama herkes aynı şeyi söyler. Eğer kafana yatmazsa yazma. Boşa geçen senelerin olur. Kesinlikle ama kesinlikle maaşlarına bakma. Maaşlar yanılgıdır. Hayat tecrübesiyle sabit. Mesleğini sevmen ve meslek hakkında ilgi alanların var mı bakman lazım. Buradan sana altı doldurulmayan oku, okuma gibi yorumlar seni sadece yanıltır.

Hocam realist olursak iki bölümde ben işsizlik garantiliyim diye bağırıyor hele hele 95-110k arası alan üniversiteler tamamen zaman kaybı gibi bir şey muhtemelen apartman üniversitesi. Hedefinizi biraz daha yükseltin mesela en az 20k EA için hatrı sayılır bölümlerin, üniversitelerin olduğu sıralamadır.

Bu bölüm benimde aklımda. Eğer Psikolojiyi Tutturamazsam bu bölüm tutarsa bunu yazmayı düşünüyorum (Akdeniz Üniversitesi aklımda)

Bak basit ama etkili bir taktik. Açıyorsun LinkedIn. Sonra bu mesleklere icra edenlere mesleğin gereksinimlerini ve iş bulma koşullarını soruyorsun. Ortalama herkes aynı şeyi söyler. Eğer kafana yatmazsa yazma. Boşa geçen senelerin olur. Kesinlikle ama kesinlikle maaşlarına bakma. Maaşlar yanılgıdır. Hayat tecrübesiyle sabit. Mesleğini sevmen ve meslek hakkında ilgi alanların var mı bakman lazım. Buradan sana altı doldurulmayan oku, okuma gibi yorumlar seni sadece yanıltır.

Hocam insanlara nasıl yazıyoruz? Profillerine tıklayınca ağınızı genişletin diye bir uyarı alıyorum linkedın de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı