Kailynn Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #1 Yeni ses kartı aldım 2. elden umc22, amplitubede ve reaperda aşırı rahatsız edici bir dip ses sorunu var, ayrıca ASIO kanalları çalışmıyor directsound üzerinden alabiliyorum sesi. Sizce ses kartıyla mı alakalı durum yoksa yazılımsal mı? Ses Testi Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024
Yeni ses kartı aldım 2. elden umc22, amplitubede ve reaperda aşırı rahatsız edici bir dip ses sorunu var, ayrıca ASIO kanalları çalışmıyor directsound üzerinden alabiliyorum sesi. Sizce ses kartıyla mı alakalı durum yoksa yazılımsal mı? Ses Testi
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.422 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 19 Aralık 2024 #2 Sanırım bunu, bugün facebook üzerinden " gitar yardımlaşma" grubunda yanıtladım. O siz miydiniz?
Kailynn Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 Single_factor dedi: Sanırım bunu, bugün Facebook üzerinden " gitar yardımlaşma" grubunda yanıtladım. O siz miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
Single_factor dedi: Sanırım bunu, bugün Facebook üzerinden " gitar yardımlaşma" grubunda yanıtladım. O siz miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam