Umudunuzu Yitirmeyin

Kaymakamlıklar valilik yada belediyeler herhangi birine giderek yardım alabilirsin. Durumunun gerçekliğini bilebilsem ben de yardım ederim ama öyle çok kazık yedim.

Kaymakamlıklar valilik ya da belediyeler herhangi birine giderek yardım alabilirsin. Durumunun gerçekliğini bilebilsem ben de yardım ederim ama öyle çok kazık yedim.

Yok hocam yok ülkenin durumu anlamında yazdım Allah korusun zaten deprem olaylarından sonra kaç gece gözüme uyku girmedi, İstanbul'da yaşıyorum .

Peki bu sekilde bastaki zat olurse daha mi iyi olacak yani o adam mi her seye müstehak o gidince kim gelirse mi iyi olacak

Peki bu sekilde bastaki zat olurse daha mi iyi olacak yani o adam mi her seye müstehak o gidince kim gelirse mi iyi olacak
Halkın kendini düzeltmesi lazım. Bunun için de neyin içinde olduklarını anlamaları lazım. Elbet bir gün anlayacaklar. Geç mi olur, orası başka bir mesele.

Halkın kendini düzeltmesi lazım. Bunun için de neyin içinde olduklarını anlamaları lazım. Elbet bir gün anlayacaklar. Geç mi olur, orası başka bir mesele.

Bu kafayla muhalifler olarak düşündüğümüz için hala 20 yıldır hiçbir şey değişmedi. Sorunu hep seçmende aradılar ve kaybetmeye de devam ettiler. Bu halk bir gün anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama işi sadece oraya bırakırsanız muhtemelen bir 100 yıl daha geçer ve hiçbirimiz zaten bunu göremeyiz.

Yok hocam yok ülkenin durumu anlamında yazdım Allah korusun zaten deprem olaylarından sonra kaç gece gözüme uyku girmedi, İstanbul'da yaşıyorum .
İstanbul da yaşıyorsun depremden korkuyorsun ve ekrem müdafa ya oy veriyorsun. Kardeşim sen önce belediye başkanın nerede onu bir düşün sonra memleketin halini düşün. Her yıl 100bin konut yapacaktı 4 yılda bin tane yapmış mı? Daha mikrodaki sorunlarından başlamadan makroya geçmişsin. Neyse akepe ye bi dönem oy verin kentsel dönüşümleri yapsınlar sonra yine yunan a ermeni ye oy verirsiniz...

Ben masum şekilde yazdın sandım olayı siyasete çektin. Neyse CHP'ye Yunan ermeni demeye devam edin 5 yıl sonra herkesin kimliği belli olur artık. Müstahak size, ben oy bile kullanamıyorum benim eğitimim geleceğim sizin yaşınızda ki insanlara bağlı. Erzurum'da taşlayan bendim sanki. Adam surileri göndermek için senin cebinden Suriye'ye ev yapıyor siz hala Ekrem İmamoğlu'nu suçlayın. Evde makarna bitmediğinde hiçbir şeyi sorgulamayan bir zihniyetsiniz siz. Müstahak bu millete her şey. Umarım daha kötü duruma düşeriz de akıllanırsınız biraz.

Boyle diyen biri yurtdisinda yaşıyor olması gerekir ya da burda orta halli yani zengin kismi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…