Umudunuzu Yitirmeyin

Abartma reis o kadar da olamaz. 2 ayda bir doğurmuyorlar onlar da 9 ayda doğuruyor
Reiz evlilik yaşının 14'e düşmesinden, kadınların ve küçük kızların haklarının olmamasından ve tecavüz edilmesinden bahsediyorlar. Çok daha fazla Suriyeli bu ülkeye gelip bu dediklerim olursa Türkiye diye bir şey kalmaz.

Evet öyledir insanlar umutsuz hep kurtarış bekliyorlar ama tek kurtarıcı kendileridir.

Yani senin bu temennilerine rağmen inşallah göçük altında kalmadan aklınız başınıza gelir de bu Ekrem müdafa ya oy vermekten vaz geçersiniz zira vaktiyle inönü nün Eskişehir'de kendini taşlattığı gibi bu da aynı numarayı yaptı ve halen 4 senedir kaç tane söz verip kaç tane kentsel dönüşüm projesi yapabilmiş yazabilen yok.
Makarnacının kim olduğu da Karadeniz'de Anadoluda İBB'nin dağıttığı market kartlarından belli olmadı mı?
Suriye meselesi de suriyeliler için oradaymışız gibi bir algı var da orada PKK devleti kurulmasın diye oradayız. Sizin zihniyet toz kondurmaz da sılho denen ermeni "Fırat'ın doğusuna geçeceğiz (RTE) sen de mal mal bakacaksın" demişti hatırlatırım. Hemen "megri megri" diyeceksiniz de ben de "silah bırakırsanız sizi bitirirler" diyen dedesi (enver-talat-cemal it-tihat terakki) kansız Hasan Cemal'i hatırlatırım. Yani şu an memleketi kurtaracak sandığınız bugün ortaya çıkmış değiller. Dedelerinden tanıyorum uyarıyorum. Biraz tarihimizi öğrenin yoksa tekerrür edecek ve yukarıda yazdığın temennilerini bile mumla ararsın.

Yani amerika yı amerika yapan göçmenler. Şimdiki dandik eğitim sisteminden mezun olan üni mezunlarının burun kıvırdığı işleri onlar yapıyorlar. Ayrıca 14 yaşındaki çocuklara kondom dağıtmak daha kötü değil mi? Ne 14 yaşında evlilik olsun ne de bu dediğim.

Senle tartışmayacağım dediklerine bakılırsa iyi bir zihniyete doğru gitmiyorsun, açlıktan ağızın kokunca, suriyeliler senin ailenden birine ağıza alınmayacak faaliyetler gösterdiğinde anlarsın burada niye size bu kadar çırpındığımızı. Siz reis demeye devam edin CHP'li bakanlara da hakaret etmeye devam edin. İstanbul'dan kimse göçük altında kalmaz sen merak etme kendini düşünebilirsin önce. Zaten pazar günü de kendinizi düşünmüş gibi adama %52 oy verdiniz. Market kartları dağıtması takdir edilebilecek bir şey çünkü gerçekten ülkece iyi yerlere gitmiyoruz. 1 ailede 5 kişi çalışsa bak 5 kişi buna çocuklarda dahil çalışsa yine de yetmiyor o yüzden burada Ekrem müdafa ya oy verin diye boş yapma, oy kullanamıyorum demiştim sana okumadan ağzını açıp gözünü yumuyorsun. 5 yıl sonra ağlamayın yaşınıza bakmam kalbini kırarım. Zaten tarih tekerrür ediyor sizin yüzünden savaşta gibi ekonomimiz var, Allah söyletiyor zaten başımızdakine o klipleri de izlersin sen artık. Gaffar Okkan'ın kat*lleriyle iş yapmadık biz. Bizim zamanımızda bizim zamanımızda diyerek Avrupa'da aynı diyerek bitirdiniz ülkeyi daha da bir şey demem size. Allah kurtarsın.

Tarih tekerrürden ibaret evet ve bu sebeple bu gitse yine benzeri gelecek. İnsanımız değişmeyecek. Bence kendinize boşuna ümit aşılamaya çalışmayın. Hayal kırıklığı yaşarsınız. Şahsen ben ümidimi kestim. Hiçbir şey güzel olmayacak. Yurtdışına çıkacağım. Bu ülke için kılımı dahi oynatmama kararı aldım. Gündemi düşünmekten ve daha iyiye gitmesi için çabalayıp boşa gitmesini görmekten mental sağlığım yerle bir oldu. Bu düzenin devam etmesi yönünde tercih yapanlar güle oynaya yaşasın yaşayabilirlerse tabi. Özür dilerim Ata'm ve silah arkadaşları. Mücadele edecek ruhum kalmadı. Benden bu kadar.

O zaman herkes topyekun o zorluklara karşı mücadele gösteriyodu. Şimdiki gibi halkın yarısı o zorluklara kucak açıp devam edecek olmasını kutlamıyodu.

Anlamadım chpli bakan derken kımıl karabulut un "ben ekonomi bakanıyken" dediğine inanmadık ki kime küfür edelim? Hoş küfür sizin işiniz chpye oy vermesini bekleyip de oy vermeyen herkese küfür eden sizsiniz. Ayrıca Rahmetli Gaffar Okkan ı şehit eden C-timi yani askeriyenin içindeki derin devlet. Ben senin kimi kastettiğini biliyorum da biraz araştırsan kımıl karabulut un kuzeninin almanya kck yapılanmasının başı olduğunu bilirdin. Neyse İnşallah chp nin bu memlekete sömürge bakanlığı olarak kurulduğunu zor yoldan öğrenmek zorunda kalmazsınız.

Tamamdır. 5 yıl sonra ülke Osmanlı'nın işgal sınırları kadar kalınca bugün size neyi anlatmaya çalıştığımızı anlarsınız. Atatürk'ün partisine de sömürge partisi demek tam zillet ittifakı diyen zihniyete göre bir hareket .

Bıraksana. Görücem bunları 3 sene sonra tatile bile gidemedikleri zaman. Şuan da gidebildiklerinden şüpheliyim gerçi orası ayrı. Yiyecek yemek bulamadığı zaman anlar. Umarım.

Umutlandığım için bu kadar fazla üzüldüm.
Umutlanan herkes fazlasıyla üzgün, ben dahil...o kadar umutlandırdı muhalifleri, sonra da kaybetti...her defasında hiç endişeniz olmasın, biz kazanıcaz dedi... aslında kazanıyorduk ama, yurtdışından gelen oylar herşeyin içine etti...

Kk aday olmasaydı şuan zaferi kutluyorduk. O bile 48 aldı Mansur veya İmamoğlu olsaydı kesinlikle 53 54 ile kazanacaktık. Koltuk hırsı hepimizin sonu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…