Un_A.exe nedir?

Daha fazla  
Bugün öğlen saatlerinde Steam'i silecektim. Silerken pencere açıldı kaldırmak için bende o sıra birazdan silerim dedim ve başka bir şey açtım silecekken pencerenin adının Un_A.exe olduğunu fark ettim. silme işlemlerini yeniden yaptım bu sefer Steam olmuştu sonra Kaspersky uygulamaları yönete bakarken yine aynı dosyayı gördüm Steam'i silmeme rağmen dosyayı Kaspersky'la tam taradım temiz çıktı fakat içim rahat değil bu nedir kötü amaçlı yazılım mıdır?

Bugün öğlen saatlerinde Steam'i silecektim. Silerken pencere açıldı kaldırmak için bende o sıra birazdan silerim dedim ve başka bir şey açtım silecekken pencerenin adının Un_A.exe olduğunu fark ettim. Silme işlemlerini yeniden yaptım bu sefer Steam olmuştu sonra Kaspersky uygulamaları yönete bakarken yine aynı dosyayı gördüm Steam'i silmeme rağmen dosyayı Kaspersky'la tam taradım temiz çıktı fakat içim rahat değil bu nedir kötü amaçlı yazılım mıdır?

Hocam un_a EXE "uninstall application" gibi bir şeyin kısaltması olabilir. Kaspersky ile taradıysanız sorun yok.

“Un” kısmından yola çıkarak, büyük ihtimalle uninstaller.exe dosyasıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı