K kursat61 Centipat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli 500GB SSD Ekran kartı Nvdia GeForce RTX 2060 Anakart B450M-DRAGON İşlemci AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor Böyle bir sorunla karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 1.png 488,2 KB · Görüntüleme: 100
KS KS K kursat61 Centipat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #11 Hocam malesef yine olmadı. Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 16 Ocak 2022 #12 @kursat61 AMD sürücüleri stabil olsa şaşıracağım. Hocam aklıma şu an bir şey gelmedi. Son çare olarak SATA için yavanxı kanallara bakın. Artı 0 Eksi
@kursat61 AMD sürücüleri stabil olsa şaşıracağım. Hocam aklıma şu an bir şey gelmedi. Son çare olarak SATA için yavanxı kanallara bakın.
KS KS K kursat61 Centipat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #13 Şükrü Ali Ögel dedi: @kursat61 AMD sürücüleri stabil olsa şaşıracağım. Hocam aklıma şu an bir şey gelmedi. Son çare olarak SATA için yavanxı kanallara bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında yeni bir konu açıyorum. Belki başka çözüm yolları vardır. Sizi bilgilendireceğim. AMD işlemci güncellenmiyor Arkadaşlar işlemcimi güncelleyemiyorum. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Burdan takip edebilirsiniz hocam. Son düzenleme: 16 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: @kursat61 AMD sürücüleri stabil olsa şaşıracağım. Hocam aklıma şu an bir şey gelmedi. Son çare olarak SATA için yavanxı kanallara bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında yeni bir konu açıyorum. Belki başka çözüm yolları vardır. Sizi bilgilendireceğim. AMD işlemci güncellenmiyor Arkadaşlar işlemcimi güncelleyemiyorum. Ne yapmalıyım? www.technopat.net Burdan takip edebilirsiniz hocam.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Ocak 2022 #14 Bu hata değil. RAID sürücüsünü kurmak için sistemi RAID modunda açman gerek. BIOS'tan yapılır ama senin yapman için bir gereklilik yok gibi. Bunu terabaytlarca arşivi olanlar veri kaybetmemek için kullanıyor. Artı 0 Eksi
Bu hata değil. RAID sürücüsünü kurmak için sistemi RAID modunda açman gerek. BIOS'tan yapılır ama senin yapman için bir gereklilik yok gibi. Bunu terabaytlarca arşivi olanlar veri kaybetmemek için kullanıyor.