Egemen Temiz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #2 Bandicam yüklü mü ? Artı 0 Eksi
KS KS Egemen Temiz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #3 Emre.bkm dedi: Bandicam yüklü mü ? Genişletmek için tıkla... hayır yüklü değil Artı 0 Eksi
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #4 Bu sorundan kaynaklı yine bi konu açılmış ve Bandicam'ı kaldırınca sorun çözülmüş. Artı 0 Eksi
KS KS Egemen Temiz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #5 Oyunu Steam'den satın aldım başka hesaptan bir kere oynamıştım kendi hesabıma aldım ama bu hatayı verdi yapmadığım şey kalmadı. Emre.bkm dedi: Bu sorundan kaynaklı yine bir konu açılmış ve Bandicam'ı kaldırınca sorun çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Gördüm fakat hiç Bandicam kullanmadım. Artı 0 Eksi
Oyunu Steam'den satın aldım başka hesaptan bir kere oynamıştım kendi hesabıma aldım ama bu hatayı verdi yapmadığım şey kalmadı. Emre.bkm dedi: Bu sorundan kaynaklı yine bir konu açılmış ve Bandicam'ı kaldırınca sorun çözülmüş. Genişletmek için tıkla... Gördüm fakat hiç Bandicam kullanmadım.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #6 Dosya doğrulaması yapar mısınız? Artı 0 Eksi
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Ağustos 2022 #7 Bütünlük doğrulama yaptınız mı ? Bir de böyle bi çözüm var. Artı 0 Eksi
KS KS Egemen Temiz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #8 yapiz dedi: Dosya doğrulaması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaç kere yaptım bilseniz en son format atacağım o da olmadı iade etmek zorundayım. Emre.bkm dedi: Bütünlük doğrulama yaptınız mı? Bir de böyle bir çözüm var. Genişletmek için tıkla... Birçok kez yaptım. Artı 0 Eksi
yapiz dedi: Dosya doğrulaması yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaç kere yaptım bilseniz en son format atacağım o da olmadı iade etmek zorundayım. Emre.bkm dedi: Bütünlük doğrulama yaptınız mı? Bir de böyle bir çözüm var. Genişletmek için tıkla... Birçok kez yaptım.