EnzzFpsz Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2023 #1 RAM 8GB Ekran kartı NVIDIA GeForce 920MX GTA 5'i açıyorum fakat açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Dosya Ekleri hata.png 78,5 KB · Görüntüleme: 200
Çözüm EnzzFpsz 16 Temmuz 2023 TechnoSorun dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat düzelmedi. Social Club sitesinden Rockstar Game Launcher'i indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Sorun çözülmüştür.
TechnoSorun dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat düzelmedi. Social Club sitesinden Rockstar Game Launcher'i indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Sorun çözülmüştür.
TechnoSorun Hectopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 678 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 EnzzFpsz dedi: GTA 5'i açıyorum fakat açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
EnzzFpsz dedi: GTA 5'i açıyorum fakat açtıktan sonra şöyle bir hata alıyorum. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını doğrula.
KS KS EnzzFpsz Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2023 #3 TechnoSorun dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat düzelmedi. Social Club sitesinden Rockstar Game Launcher'i indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Sorun çözülmüştür. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
TechnoSorun dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat düzelmedi. Social Club sitesinden Rockstar Game Launcher'i indirdim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Sorun çözülmüştür.