R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #1 Samsung Galaxy Note 5 cihazı sıfırlamak istiyorum. Google hesabımı girdiğim zaman şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorum.
Samsung Galaxy Note 5 cihazı sıfırlamak istiyorum. Google hesabımı girdiğim zaman şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorum.
Çözüm apesh1t 30 Ocak 2019 Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H
Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 30 Ocak 2019 #2 Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H Artı 0 Eksi Çözüm
Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #3 apesh1t dedi: Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinden denedim olmadı. Rica edersem bilgisayar üzerinden bağlanıp yapabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
apesh1t dedi: Android için bir tür güvenlik özelliği. Aşağıdaki çözüm yollarını deneyin. Bunun için öncelikle internet bağlantısı olan bir WiFi ağına bağlanmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer WiFi ağına bağlanmanız mümkün değil ise işlemi aşağıdaki gibi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Bypass Google Account Samsung Galaxy Core Prime SM-G361H Genişletmek için tıkla... Cihaz üzerinden denedim olmadı. Rica edersem bilgisayar üzerinden bağlanıp yapabilir misiniz ?
Exanimu Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 245 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #4 Hata'da 24 saat içerisinde şifrenizi değiştirdiğiniz için sıfırlama yapamayacağınızı belirtmiş, yarın tekrar dene. Artı 0 Eksi
Hata'da 24 saat içerisinde şifrenizi değiştirdiğiniz için sıfırlama yapamayacağınızı belirtmiş, yarın tekrar dene.
miracyavuzaslan Hectopat Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 52 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2020 #5 Ayni sacma sorunu yasiyorum. Cözümünü bulan varmi ? Artı 0 Eksi