"Unable to start Windows Subsystem for Android" hatası

TankerNejla

Hectopat
Virtualization Based Security'yi kapatmak için bir sayfada okuduğum gibi CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "bcdedit /set hypervisorlaunchtype off" komutunu yazdım ve bilgisayarı yeniden başlattım ama bunu yaptıktan sonra Windows Subsystem for Android uygulaması bu hatayı vermeye başladı:

Screenshot_6.png

Virtual Machine Platform açık, BIOS'tan da virtualization'ı açmıştım ki daha önce WSA'e girebiliyordum da zaten.

Screenshot_7.png

"bcdedit /set hypervisorlaunchtype auto" Komutunu yazıp yeniden başlatınca WSA'e hata almadan girebildim ama bu sefer de Virtualization Based Security açıldı.

Screenshot_9.png

WSA'in çalışmasını engelleyecek bir şey yapmadan VBS'i nasıl kapatabilirim?

Son düzenleme:
Virtualization based Security yani sanallaştırma ile korumayı kapatmanızı tavsiye etmem çünkü çok iyi bir koruma özelliğidir.
Ve sanırım o virtualization based Security WSA için gerekli olabilir. Çünkü Android çok fazla kullanılıyor o yüzden de bir sürü virüsü var, WBS onun için zorunlu olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı