Çözüldü Unc server nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirkaanBulat

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarımı tamircide format attırdım ve bilgisayar bana geldiğinded hiçbir şekilde bilgisayarımda mağaza uygulamaları yok ve bilgisayarımda görev yöneticisinde uncserver diye bir şey açık ve kapanmıyor ne yapabilirim?

Bilgisayarcıya götürmeden önce Windows'um lisanslıydı ama şimdi lisans da yok.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu rehberi baştan sona takip edip temiz format atın.

Tamircilere de güvenmeyin. Yabancı bir yazılım yüklese bilgisayarınıza, iş işten geçtikten sonra fark edersiniz.

Tamircilere de güvenmeyin. Yabancı bir yazılım yüklese bilgisayarınıza, iş işten geçtikten sonra fark edersiniz.

Çözüm

Merhaba.
Ben uncserverın dosya konumu açınca Lenovo System update çıkıyor format atmalı mıyım?

Benim de PC'im Lenovo bende de aynı sorun var ama görev yöneticisinden kapatılabiliyor. Ben de unc server hiçbir format falan atılmadı hiçbir tamirciye gitmedi.

Arkadaşlar unc server lenevonun bir programı güncelleme gibi bir şey sanırım bende de her zaman açık ama bir zararı yok diye düşünüyorum.
Benim de PC'im Lenovo bende de aynı sorun var ama görev yöneticisinden kapatılabiliyor. Ben de unc server hiçbir format falan atılmadı hiçbir tamirciye gitmedi.

Ancak bu adı kullanan virüslerde var.

Lenovo B570e külüstür laptobuma bari driverları düzgünce lenovodan kurayım derken bu yazılımı indirimiş olup bende sizin gibi ne olduğunu sordum. eğer lenovo sitesinden driver yükleme vs. yaptıysanız muhtemelen lenovo'nun kendisinindir fakat arkadaşımızın da dediği gibi virüs istediği her kimliğe bürünebilir dosya konumuna kadar araştırın ve en kötüsü win10 güvenlik duvarı ile mâlum dosyayı taratın -Yazdığım Mesajlarda Kesinlik Yoktur Kimsenin Yaptığı İşin Sorumluluğunu Üstlenmiyorum Sadece Görüşte Bulunuyorum-

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı