ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 31 Mart 2024 #1 Uncharted 4'ü çok övüyorlar. Uncharted 1-2-3 oynanmadan direkt 4'e başlasam hikayede bir kayıp olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Uncharted 4'ü çok övüyorlar. Uncharted 1-2-3 oynanmadan direkt 4'e başlasam hikayede bir kayıp olur mu?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 31 Mart 2024 #2 Oynanır hocam hepsi farklı maceralar.Fakat karakterleri tanımak açısından ilk oyunlar önemli. İlk 3 oyunu oynayamayacaksanız yani konsolunuz yok ise karakterlere youtubeden gözatabilirsiniz.
Oynanır hocam hepsi farklı maceralar.Fakat karakterleri tanımak açısından ilk oyunlar önemli. İlk 3 oyunu oynayamayacaksanız yani konsolunuz yok ise karakterlere youtubeden gözatabilirsiniz.
ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 31 Mart 2024 #3 CS Relboron dedi: Oynanır hocam, fakat karakterleri tanımak açısından ilk oyunlar önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam yt'den bakıyorum, çoğu yayıncı direkt 4. oyundan başlamış. Acaba 4. oyun öncesi hikayeyi ve karakterleri özetleyen bir video mu var?
CS Relboron dedi: Oynanır hocam, fakat karakterleri tanımak açısından ilk oyunlar önemli. Genişletmek için tıkla... Hocam yt'den bakıyorum, çoğu yayıncı direkt 4. oyundan başlamış. Acaba 4. oyun öncesi hikayeyi ve karakterleri özetleyen bir video mu var?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.948 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #4 ErayDq dedi: Hocam yt'den bakıyorum, çoğu yayıncı direkt 4. oyundan başlamış. Acaba 4. oyun öncesi hikayeyi ve karakterleri özetleyen bir video mu var? Genişletmek için tıkla... İnternette bulursun her türlü. PC den oynayacaksan ilk 3 oyun zaten pc de yok. özet izleyip 4.oyuna geçersiniz.
ErayDq dedi: Hocam yt'den bakıyorum, çoğu yayıncı direkt 4. oyundan başlamış. Acaba 4. oyun öncesi hikayeyi ve karakterleri özetleyen bir video mu var? Genişletmek için tıkla... İnternette bulursun her türlü. PC den oynayacaksan ilk 3 oyun zaten pc de yok. özet izleyip 4.oyuna geçersiniz.
ErayDq Picopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 528 31 Mart 2024 #5 Yutka46 dedi: İnternette bulursun her türlü. PC den oynayacaksan ilk 3 oyun zaten pc de yok. özet izleyip 4.oyuna geçersiniz. Genişletmek için tıkla... İlk 3'ünün toplu özetini bulamadım, link atabilir misiniz?
Yutka46 dedi: İnternette bulursun her türlü. PC den oynayacaksan ilk 3 oyun zaten pc de yok. özet izleyip 4.oyuna geçersiniz. Genişletmek için tıkla... İlk 3'ünün toplu özetini bulamadım, link atabilir misiniz?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.948 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum hızlandırılmış özet. Zaten her oyun başka bir macera. Karakterler hakkında bilgi sahibi olursanız yeterli olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu buldum hızlandırılmış özet. Zaten her oyun başka bir macera. Karakterler hakkında bilgi sahibi olursanız yeterli olacaktır.