Uncharted 1-2-3 PC'de oynanabilir mi?

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Son bir haftadır canım çok fazla Uncharted oynamak istiyor ama PC'deki tek oyunu da oynadım. Uncharted 1-2-3 Remastered'ları emülatör yoluyla kasmadan, donmadan ve en önemlisi "güvenilir" bir şekilde oynamak mümkün mü?

En "güvenilir" şekilde oynamanın yolu PS3 oyunlarını edinip blu-ray sürücüsü ile onların disk imajını oluşturmak ve emülatörde oynamak. Bu işlemin nasıl yapılacağı konusunda detaylara hakim değilim. Diğer türlü korsan olarak indirip oynamanız gerekir.

Blu-ray dediğiniz şey tam olarak ne oluyor?

Peki anladığım kadarıyla sonuç olarak oyun tekrar CD formunda kalıyor. Pcde cd çalışmayacağına göre bu nasıl mümkün olabilir? CD de ki bir oyun HDD vb. bir şeye aktarılıp oynanabilir mi?

Hayır disk formunda kalmıyor. Siz onu iso benzeri bir imaja çeviriyorsunuz ve sabit diskinize kaydediyorsunuz. Ondan sonra da emülatörde açıyorsunuz. Mesela alttaki videoda birisi yapmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

O dediğiniz işlem yasal yolla oyunu PC'ye atmak yani emülatör de oyunu oynamak için illa orijinal diski gerekmiyor romsfun gibi sitelerden ücretsiz indirebilirsiniz ha evet korsana girer ama sonuçta artık Sony bundan kar etmiyor yani bir sakıncası olmaz. Boşuna bir oyun diskine para vermektense direk dediğim siteden ücretsiz yükleyip oynarım daha iyi.

Yasal yolun en "güvenilir" yol olduğunu düşündüğüm için zaten bu tavsiyeyi vermişim. Hangi ROM sitesi güvenilir hangisi değil bilmiyorum. Dediginiz siteye (Romsfun) baktım güvenli değil. İstenmeyen pop-up'lar çıkıyor karşınıza ve Norton "URL Blacklist" uyarısı veriyor.

Üzerinden 5 ay geçtikten sonra bu konuyu bulup bana cevap yazmanız ilginç

Güvenilir mi bu?

Evet emulatör güvenilir. Oyunları indirdiğiniz yerler için cevap veremem.

İyi bir araştırma yapmamışım. Emulator güvenilir değil. Gördüğüm kadarıyla PS4 için düzgün bir emulator yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…