Uncharted 1-2-3 PC'de oynanabilir mi?

O bile sıkıntılı işte. An itibari ile 546 tane oyun test etmişler ve oyunların %10'u oynanabilir seviyedeymiş.

Hocam o zaman mecbur RPCS3 emülatöründen oynayacak ki Uncharted 1 bayağı stabileşti ancak diğer oyunların FPS'i düşük ama en azından Ryzen 5 5600 işlemcim ile 25 34 FPS'te oynayabiliyorum tabii 4K'da olduğu içinde FPS belki düşük 1080P'de denemedim.

O bile sıkıntılı işte. An itibari ile 546 tane oyun test etmişler ve oyunların %10'u oynanabilir seviyedeymiş.

Zaten PS4 var bende ben RPCS3'te sadece PS4'te olmayan oyunları oynuyorum mesela Uncharted 1 2 ve 3 PS4 konsolumda yüklü o yüzden oynamıyorum ama God of War 3 yok RPCS3 ile onu oynuyorum ve resmen aman tanrım diyeceğim çünkü 4K'da 45 FPS veriyor

Lost Legacy de oynadın mı?
Evet.
söylediğiniz emülatörü indirip rahatça oynayabilirim yani öyle mi?

Evet.

Söylediğiniz emülatörü indirip rahatça oynayabilirim yani öyle mi?

Uncharted 2 ve 3'ü oynatır hatta FPS güzel olur ama 1'i çok rahat oynarsınız son gelen güncellemeler ile iyice stabil oldu 2 ve 3 bazen çöküyor ama oynanışınızı baltalamıyor.

Uncharted 2 ve 3'ü oynatır hatta FPS güzel olur ama 1'i çok rahat oynarsınız son gelen güncellemeler ile iyice stabil oldu 2 ve 3 bazen çöküyor ama oynanışınızı baltalamıyor.

Hatta 1080p çözünürlükte en iyi 43 FPS en kötü 32 FPS alıyorum üstelik Ryzen 5 5600 kullanıyorum (Uncharted 1)

peki oynadığınız sürüm türkçe dublaj olan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…