Uncharted 2 PS3'e nasıl yüklenir?

587849

Decapat
Uncharted 2 yüklemek istiyorum ama pkg bulamıyorum oyun kodu BCUS98123 olması lazım, Türkçe yaması da varmış. Çalışması için bu oyun kodunu araştırdım çalışan site bulamadım. Oyunu yükleyip yama da kuracağım. Bana bu oyun kodunun pkg bulursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uncharted 2 yüklemek istiyorum ama pkg bulamıyorum oyun kodu BCUS98123 olması lazım, Türkçe yaması da varmış. Çalışması için bu oyun kodunu araştırdım çalışan site bulamadım. Oyunu yükleyip yama da kuracağım. Bana bu oyun kodunun pkg bulursanız sevinirim.

Pkgi Store da var ama istediğiniz sürüm de pkg bulmak zor ben bir magazadan indirip yamayı direk atmıştım sıkıntısız oyniyorum pkg şekilinde.
Bu mağazada olacaktı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an bildiğim kadarı ile çalışmıyor ama bu da benim indirdigim Store linki bir şansını denersiniz Store da direk yama bölümü var oradan kurdum ben.

Pkgi Store da var ama istediğiniz sürüm de pkg bulmak zor ben bir magazadan indirip yamayı direk atmıştım sıkıntısız oyniyorum pkg şekilinde.
Bu mağazada olacaktı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu an bildiğim kadarı ile çalışmıyor ama bu da benim indirdigim Store linki bir şansını denersiniz Store da direk yama bölümü var oradan kurdum ben.

Reis update mi gelcek acaba sunucu sorunu diyo update ne Zaman paylaşırlar storenin yama indircektim

Bu mağazada olacaktı:

Söyle de store sahibine update dosyası paylaşsın

Store paralı şu anda illegal olarak kullanıyoruz. Güncellemenin gelip gelmicegi kesin değil isterseniz paralı alabilirsiniz 1K civarı daha ucuzu da var 400 TL'ye leko Store oda aynı bu mağaza gibidir.
Peki niye öyle sunucu hatası alıyor gün içinde düzelir mi

Store paralı şu anda illegal olarak kullanıyoruz. Güncellemenin gelip gelmicegi kesin değil isterseniz paralı alabilirsiniz 1K civarı daha ucuzu da var 400 TL'ye leko Store oda aynı bu mağaza gibidir.
Kartım yokda olsaydı alabilirdim düzelir mi store guncelledim ama sunucu hatası alıyor yamayı da indiremedim hata veriyordu

Peki niye öyle sunucu hatası alıyor gün içinde düzelir mi?

Kartım yok da olsaydı alabilirdim düzelir mi Store guncelledim ama sunucu hatası alıyor yamayı da indiremedim hata veriyordu.

Düzeleceğini sanmıyorum ilk indirdiğimde sorun yoktu sonra Store sahibi farkına girmiş ondan kapatmış sunucuları. Parayla almanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı