H hasanboz Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #1 Uncharted 2 oyunu PlayStation Now'da Türkçe dil desteğine sahip değil mi yoksa benim ülke mi değiştirmem gerekiyor? (UK PSN kullanıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
Uncharted 2 oyunu PlayStation Now'da Türkçe dil desteğine sahip değil mi yoksa benim ülke mi değiştirmem gerekiyor? (UK PSN kullanıyorum.)
emreyilmazing Hectopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 741 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2020 #2 Elimde Unchated Collection'ın PS4 CD'si vardı. Dil olarak TR dublaj yoktu sadece TR altyazı seçeneği vardı. PS Now da durum nasıldır bilmiyorum ama aynıdır bence. Artı 0 Eksi
Elimde Unchated Collection'ın PS4 CD'si vardı. Dil olarak TR dublaj yoktu sadece TR altyazı seçeneği vardı. PS Now da durum nasıldır bilmiyorum ama aynıdır bence.
W Westbrook2 Hectopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 100 1 Temmuz 2020 #3 hasanboz dedi: Uncharted 2 oyunu PlayStation Now'da Türkçe dil desteğine sahip değil mi yoksa benim ülke mi değiştirmem gerekiyor? (UK PSN kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Uncharted™ 2: Among Thieves Remastered oyunu Türkçe altyazı ve ses desteğine sahip. Artı 0 Eksi
hasanboz dedi: Uncharted 2 oyunu PlayStation Now'da Türkçe dil desteğine sahip değil mi yoksa benim ülke mi değiştirmem gerekiyor? (UK PSN kullanıyorum.) Genişletmek için tıkla... Uncharted™ 2: Among Thieves Remastered oyunu Türkçe altyazı ve ses desteğine sahip.
KS KS H hasanboz Kilopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #4 Westbrook2 dedi: Uncharted™ 2: Among thieves Remastered oyunu Türkçe alt yazı ve ses desteğine sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam PS Now'da Remastered hali yokmuş. PS3 versiyonu olduğu için Türkçe yokmuş yani. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Westbrook2 dedi: Uncharted™ 2: Among thieves Remastered oyunu Türkçe alt yazı ve ses desteğine sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam PS Now'da Remastered hali yokmuş. PS3 versiyonu olduğu için Türkçe yokmuş yani. Teşekkür ederim.