S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Yanlışlıkla save dosyasını sildim oyunu %50 oynamıştım, geri başlama şansım var mı acaba? Mesela 7.bölümdeydim o bölümden devam etme şansım var mı? Cihaz: PlayStation 4
Yanlışlıkla save dosyasını sildim oyunu %50 oynamıştım, geri başlama şansım var mı acaba? Mesela 7.bölümdeydim o bölümden devam etme şansım var mı? Cihaz: PlayStation 4
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 521 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 Maalesef yok. Fakat %50 şekilde ilerlenmiş save bulmak mümkün ama oda nadiren. Artı 0 Eksi
KS KS S Swixy Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 1.204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 EtiCrax dedi: Maalesef yok. Fakat %50 şekilde ilerlenmiş save bulmak mümkün ama oda nadiren. Genişletmek için tıkla... Oraya kadar tekrardan oynamak istemiyorum ama yapaçak bir şey yok Artı 0 Eksi
EtiCrax dedi: Maalesef yok. Fakat %50 şekilde ilerlenmiş save bulmak mümkün ama oda nadiren. Genişletmek için tıkla... Oraya kadar tekrardan oynamak istemiyorum ama yapaçak bir şey yok