BenSubZero Centipat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 2 Şubat 2023 #2 BenSubZero dedi: Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1653883 Eki Görüntüle 1653882 Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden indirdiniz? büyük ihtimal site kaynaklı. Artı 0 Eksi
BenSubZero dedi: Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1653883 Eki Görüntüle 1653882 Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden indirdiniz? büyük ihtimal site kaynaklı.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Şubat 2023 #3 BenSubZero dedi: Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1653883 Eki Görüntüle 1653882 Genişletmek için tıkla... Dostum maalesef crack desteklemiyoruz, ben yine de cevabını vereyim crack dosyası virüs olduğu için defender siliyor ve oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
BenSubZero dedi: Merhaba ben 1 tane bir oyun indirdim, crack Uncharted 4. Biliyorsunuzdur. Bu oyunu açtım da, sürekli bu hatayı alıyorum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1653883 Eki Görüntüle 1653882 Genişletmek için tıkla... Dostum maalesef crack desteklemiyoruz, ben yine de cevabını vereyim crack dosyası virüs olduğu için defender siliyor ve oyun açılmıyor.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #5 Cigarette dedi: Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun PC'ye geleli 4 ay oldu. Kar da yağmadı siz nasıl Kış uykusuna yattınız hocam? Artı 0 Eksi
Cigarette dedi: Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun PC'ye geleli 4 ay oldu. Kar da yağmadı siz nasıl Kış uykusuna yattınız hocam?
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Şubat 2023 #6 Cigarette dedi: Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Artık PlayStation oyunları PC'ye tabiri caizse yamalandı. GOW, Spider-Man gibi seriler de buna dahil. Artı 0 Eksi
Cigarette dedi: Uncharted sadece ps özel oyun değil mi ya ? Eğer öyleyse yazılım güncellemeleri dolayısıyla filan açılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Artık PlayStation oyunları PC'ye tabiri caizse yamalandı. GOW, Spider-Man gibi seriler de buna dahil.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 490836 dedi: Oyun PC'ye geleli 4 ay oldu. Kar da yağmadı siz nasıl Kış uykusuna yattınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik ps4 ile idare ediyorum maalesef yakında PC geçeceğim inşallah, kusura bakmayin. Artı 0 Eksi
490836 dedi: Oyun PC'ye geleli 4 ay oldu. Kar da yağmadı siz nasıl Kış uykusuna yattınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdilik ps4 ile idare ediyorum maalesef yakında PC geçeceğim inşallah, kusura bakmayin.
PetrAFather Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 1.783 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Şubat 2023 #8 Cigarette dedi: Hocam şimdilik ps4 ile idare ediyorum maalesef yakında PC geçeceğim inşallah, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam, Steam gibi uygulamalardan takip etmek lazım. Artı 0 Eksi
Cigarette dedi: Hocam şimdilik ps4 ile idare ediyorum maalesef yakında PC geçeceğim inşallah, kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Estağfirullah hocam, Steam gibi uygulamalardan takip etmek lazım.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #9 PetrAFather dedi: Estağfirullah hocam, Steam gibi uygulamalardan takip etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Artı 0 Eksi
PetrAFather dedi: Estağfirullah hocam, Steam gibi uygulamalardan takip etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.