Uncharted 4 alınır mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Epic Games'de kupon ile birlikte 261TL'ye düşüyor. Oradan alınır mı? Yoksa Steam indirimlerini mi beklemeyliyim? Ya da Etail gibi sitelerde daha ucuza geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ön şiparişte Etail'den almıştım, hayatımda oynadığım en iyi PlayStation oyunu.
Alınması gereken 1 tam 1 yarım oyun içeren çok iyi bir yapım.

Ben ön şiparişte Etail'den almıştım, hayatımda oynadığım en iyi PlayStation oyunu.
Alınması gereken 1 tam 1 yarım oyun içeren çok iyi bir yapım.

Hocam oyun hakkındaki fikirleriniz için teşekkürler ama ben onu sormadımki. Sizce beklemeli miyim Steam indirimlerini? Etail de falan fiyatı genelde ne kadara düşüyor? 261 liraya hiç indi mi?

Hocam oyun hakkındaki fikirleriniz için teşekkürler ama ben onu sormadımki. Sizce beklemeli miyim Steam indirimlerini? Etail de falan fiyatı genelde ne kadara düşüyor? 261 liraya hiç indi mi?

Steam'de 329 TL'den aşağıya inmedi, zaten 329 TL çıkış fiyatıydı.
Ben 329 TL çıkış fiyatı varken Etail'den 256 TL'ye almıştım.

Epic'den almanı önermem, Steam indirimini bekleyebilirsin. Fakat 329 TL'den aşağıya düşer mi bilemiyorum.

Bende fiyat farkından dolayı sanırım Epic üzerinden alacağım.

Bende fiyat farkından dolayı sanırım Epic üzerinden alacağım.

Oyunlarda açılmama ve çökme problemi yaşıyorum, bu yüzden çok fiyat farkı yoksa Epic Games tercih etmiyorum.

eTail'i bekle. 250 TL civarı oluyor. Hem daha ucuz hem Steam. Oyuna gelirsek kesinlikle oynanır. Aşağıda incelemem var.

Oyunlarda açılmama ve çökme problemi yaşıyorum, bu yüzden çok fiyat farkı yoksa Epic Games tercih etmiyorum.

Açıkçası bu Epic Games'in Launcherının kötü olması bir bana denk gelmedi herhalde. Hiçbir oyunda çökme yaşamadım.

ETail'i bekle. 250 TL civarı oluyor. Hem daha ucuz hem Steam. Oyuna gelirsek kesinlikle oynanır. Aşağıda incelemem var.

İşte bunu bekliyordum hocam Etail de fiyatının 250TL civarına iniyor olması benim için yeterli teşekkürler bekliyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…