K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Oyun dosya konumunda tüm diller var falan oyunun içinde sadece EN, UK EN ve Çince var. Dosya Ekleri 1754989159953.png 61,1 KB · Görüntüleme: 47 1754989184559.png 101,2 KB · Görüntüleme: 42
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #2 K4anG dedi: Oyun dosya konumunda tüm diller var falan oyunun içinde sadece en, UK en ve Çince var. Genişletmek için tıkla... Turkish var ya oyun dosyasında bozulmuş olabilir dosya doğrulama yapınız. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Oyun dosya konumunda tüm diller var falan oyunun içinde sadece en, UK en ve Çince var. Genişletmek için tıkla... Turkish var ya oyun dosyasında bozulmuş olabilir dosya doğrulama yapınız.
KS KS K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #3 DarkDeler dedi: Turkish var ya oyun dosyasında bozulmuş olabilir dosya doğrulama yapınız. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yükledim ama doğruluyum yine de. Artı 0 Eksi
DarkDeler dedi: Turkish var ya oyun dosyasında bozulmuş olabilir dosya doğrulama yapınız. Genişletmek için tıkla... Daha yeni yükledim ama doğruluyum yine de.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #4 K4anG dedi: Daha yeni yükledim ama doğruluyum yine de. Genişletmek için tıkla... Yeni yükleseniz bile bazen dosya eksik olabiliyor. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Daha yeni yükledim ama doğruluyum yine de. Genişletmek için tıkla... Yeni yükleseniz bile bazen dosya eksik olabiliyor.
KS KS K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 DarkDeler dedi: Yeni yükleseniz bile bazen dosya eksik olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sonuç oyun dosyalarında mevcut ayarlar kısmında gözükmüyor. Artı 0 Eksi
DarkDeler dedi: Yeni yükleseniz bile bazen dosya eksik olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sonuç oyun dosyalarında mevcut ayarlar kısmında gözükmüyor.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #6 K4anG dedi: Aynı sonuç oyun dosyalarında mevcut ayarlar kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dillerde genelde ne çıkıyor ulke olarak Türkçe destekli çünkü. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Aynı sonuç oyun dosyalarında mevcut ayarlar kısmında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dillerde genelde ne çıkıyor ulke olarak Türkçe destekli çünkü.
KS KS K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #7 DarkDeler dedi: Dillerde genelde ne çıkıyor ulke olarak Türkçe destekli çünkü. Genişletmek için tıkla... En, UK En ve Çince mevcut sadece bu 3'ü. Artı 0 Eksi
DarkDeler dedi: Dillerde genelde ne çıkıyor ulke olarak Türkçe destekli çünkü. Genişletmek için tıkla... En, UK En ve Çince mevcut sadece bu 3'ü.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #8 K4anG dedi: En, UK en ve Çince mevcut sadece bu 3'ü. Genişletmek için tıkla... Alla alla bende Türkçe gözüküyordu satın aldığınız yere soyleyin Steam veya Epic Games'e. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: En, UK en ve Çince mevcut sadece bu 3'ü. Genişletmek için tıkla... Alla alla bende Türkçe gözüküyordu satın aldığınız yere soyleyin Steam veya Epic Games'e.
KS KS K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #9 Steam En kullanıyorum diye böyle bir şey olmaz herhalde TLOU da oynadım o direkt dublaj ile geldi. Artı 0 Eksi
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #10 K4anG dedi: Steam en kullanıyorum diye böyle bir şey olmaz herhalde TLOU da oynadım o direkt dublaj ile geldi. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bende direkt Türkçe geldi. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Steam en kullanıyorum diye böyle bir şey olmaz herhalde TLOU da oynadım o direkt dublaj ile geldi. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bende direkt Türkçe geldi.