Uncharted 4 gamepad Bluetooth ile bağlıyken oynanmıyor

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Epic'ten Uncharted 4 aldım ve replika DualShock 4 ile oynuyorum. Gamepad kablo ile bağlıyken oyunu oynayabiliyorum ama Bluetooth ile bağlıyken nedense tuşlara basmam bir işe yaramıyor oynayamıyorum.

hocam uncharted oyununda bende aynı problemi yaşadım muhtemelen oyun bluetooth olarak sadece xbox kolunu tanıyacak şekilde portlamışlar. İlla bluetooth ile oynayacağım diyorsanız bunun için programlar internetten araştırıp bulabilirsiniz, yada mecbur kabloyla oynayacaksınız. Benim önerimde kabloluyla oynamanız bluetooth bağlarsanız sıradan bir gamepadla oynuyorsunuz gibi olacak. Ama kabloyla bağlarsanız çakma olsa ds4 ün özelliklerinden faydalanabilirsiniz titreşim, hoperlör, oyundaki durumunuza göre değişen ışık vs. vs.

Hocam Uncharted oyununda bende aynı problemi yaşadım muhtemelen oyun Bluetooth olarak sadece Xbox kolunu tanıyacak şekilde portlamışlar. İlla Bluetooth ile oynayacağım diyorsanız bunun için programlar internetten araştırıp bulabilirsiniz, ya da mecbur kabloyla oynayacaksınız. Benim önerimde kabloluyla oynamanız Bluetooth bağlarsanız sıradan bir gamepadla oynuyorsunuz gibi olacak. Ama kabloyla bağlarsanız çakma olsa DS4'ün özelliklerinden faydalanabilirsiniz titreşim, hoparlör, oyundaki durumunuza göre değişen ışık vs. vs.

Aga titresim olmasa da olur ve zaten kulaklıkla oynuyorum. Bluetooth istememin sebebi kablom kötü sürekli tak çıkar yapmam gerekiyor falan filan. Bu programlara nasıl ulasabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı