efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Oyunu başlatıyorum ve sürekli bu resimleri gösteriyor. Yarım saat bekledim ama ilerleme olmadı. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 1,6 MB · Görüntüleme: 232 Ekran Görüntüsü (5).png 2,5 MB · Görüntüleme: 207
Oyunu başlatıyorum ve sürekli bu resimleri gösteriyor. Yarım saat bekledim ama ilerleme olmadı. Ne yapabilirim?
SAGA31 Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 161 Yer Balıkesir-Bursa 21 Mart 2023 #2 işlemcinizde dahili ekran kartı varsa nvidia denetim masasından uncharted 4 ü seçin ve harici gpu yu kullana basın Artı 0 Eksi
işlemcinizde dahili ekran kartı varsa nvidia denetim masasından uncharted 4 ü seçin ve harici gpu yu kullana basın
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #3 SAGA31 dedi: İşlemcinizde dahili ekran kartı varsa NVIDIA Denetim Masası'ndan Uncharted 4'ü seçin ve harici GPU'yu kullana basın Genişletmek için tıkla... İşlemcimde dahili ekran kartı yok ve ekran kartım AMD. Artı 0 Eksi
SAGA31 dedi: İşlemcinizde dahili ekran kartı varsa NVIDIA Denetim Masası'ndan Uncharted 4'ü seçin ve harici GPU'yu kullana basın Genişletmek için tıkla... İşlemcimde dahili ekran kartı yok ve ekran kartım AMD.
SAGA31 Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 161 Yer Balıkesir-Bursa 21 Mart 2023 #4 Hocam oyunun üstüne gelip sağ Click yapın ve yönetici olarak çalıştıra basın belki olur Artı 0 Eksi
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #5 SAGA31 dedi: Hocam oyunun üstüne gelip sağ Click yapın ve yönetici olarak çalıştıra basın belki olur Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
SAGA31 dedi: Hocam oyunun üstüne gelip sağ Click yapın ve yönetici olarak çalıştıra basın belki olur Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı.
SAGA31 Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 161 Yer Balıkesir-Bursa 21 Mart 2023 #6 hocam pc yi yeniden başlatıp oyunu öyle açın bir ihtimal sorun düzelebilir Artı 0 Eksi
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #7 SAGA31 dedi: Hocam PC'yi yeniden başlatıp oyunu öyle açın bir ihtimal sorun düzelebilir Genişletmek için tıkla... O da aynı şekilde sonuçlandı. Artı 0 Eksi
SAGA31 dedi: Hocam PC'yi yeniden başlatıp oyunu öyle açın bir ihtimal sorun düzelebilir Genişletmek için tıkla... O da aynı şekilde sonuçlandı.
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.069 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #8 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın Stema üzerinden. Artı 0 Eksi
KS KS efmsubal Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #9 Görkem Arayışı dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın stema üzerinden. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim zaten. İnternette driver sürümünü düşürünce çözünler gördüm ama hepsi NVIDIA hakkında. Ben hangi sürüme düşüreceğimi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Görkem Arayışı dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın stema üzerinden. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim zaten. İnternette driver sürümünü düşürünce çözünler gördüm ama hepsi NVIDIA hakkında. Ben hangi sürüme düşüreceğimi bilmiyorum.
GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 854 Çözümler 2 21 Mart 2023 #10 Steam>Uncharted> özelikler>yerel dosyalar>gözat Burada bulunan u4-I.exe var onunla açmayı dener misin oyunu? Artı -1 Eksi
Steam>Uncharted> özelikler>yerel dosyalar>gözat Burada bulunan u4-I.exe var onunla açmayı dener misin oyunu?